Gå med Haverdals golfklubb i Prideåget Halmstad 2019 den 8 juni!

Pride 2019 Halmstad

Hej Medlemmar!

På lördag den 8 juni är det Pride i Halmstad och vår golfklubb kommer delta i detta evenemang.

Vi ska gå i paraden tillsammans med många andra organisationer för att visa att vi stöder inkludering och allas lika värde. Tåget avgår från Konstmuseét klockan 15,00 och går igenom stan och avslutar i Norre katt park vid 16.00. (mer info får ni av mig för er som vill vara med)

Det vore väldigt roligt om så många av er skulle vilja delta i detta tåg med oss!

Vi kommer även att ha ett tält i Norre katt Park där vi visar upp vår fantastiska idrott med trevliga happenings och härlig musik. Vi kommer även ha snygga golfaccessoarer som markeringsknappar och bollar bland annat (se bild). Tältet kommer stå mellan 12.00 till 18.00.

Flera föreläsare och avslutningsvis artister kommer uppträda på scenen i parken under dagen.

Med våra värderingar från klubbens sida med glädje, gemenskap och utveckling ser vi detta som en självklarhet att vara en del av detta viktiga arrangemang samt gå i linje med Halmstad kommun som presenterar sig som den inkluderande kommunen.

Detta bör ni inte missa! Det är en fantastisk upplevelse att dela med oss där glädje är ledordet denna dag.

Så ta med er en vän och dyk upp på lördag!

Maila eller ring mig om ni vill vara med så jag kan samla ihop oss inför lördagen i tåget!

cissi@haverdalsgk.se

Hälsningar från klubben med Cecilia Leijon Fröjd i spetsen