Lindbergs öppnar den 12 mars!

Öppningserbjudande!

Nu svingar vi igång krogen för en ny säsong med våra populära luncher, alla dagar 11.30-14.30 tills vidare.

Köp vårt lunchkort med 11 luncher 830:- (ord. 890:-). I dagens rätt ingår soppa, salladsbuffé, smör & bröd, måltidsdryck samt kaffe.

Erbjudandet gäller tom 2 april!!

Om du inte har möjlighet att köpa lunchkortet på restaurangen kan man även göra en insättning genom bankgiro: 602-9599.
Glöm inte uppge namn!

Medlemserbjudande, 10% rabatt!

Vi kan även i år att erbjuda samtliga medlemmar förmånen att öppna ett konto för insättning, med minst 1000:- och därmed erhålla 10% rabatt på nästan ALLT i restaurangen (dock ej tobak eller i kombination med andra erbjudande).

Insättning sker antingen i restaurangen alternativ genom bankgiro: 602-9599.
Glöm inte uppge namn och golf-id!

VARMT VÄLKOMNA TILL EN NY SÄSONG 2014!

Önskar Jonas med personal

Whiskyprovning #1

Torsdagen den 20 mars klockan 19,00 pris 395:-

”En smaklig resa med skotsk whisky, från Aberdeen i öst till Hebriderna i väst, Glasgow i söder och Orkney i norr. Slainte!”

Vi kommer att prova 5 sorter Whisky under ledning av Stefan Lindnert och äter sedan en god biff med whiskysås och ett glas öl/vin som är inkluderat i priset!

OBS! Endast ett fåtal platser kvar!

Anmälan gör du genom epost: jonas@lindbergskrog.se eller telefon: 035-534 44

Vi lovar dig en trevlig & underhållande kväll!