Banan öppnar & tidsbokning 2019
Banan öppnar 8:00 23/3
Nu när solen står allt högre på himlen och dagarna blir längre och längre så har vi bestämt oss för att öppna upp banan för spel nu på lördag kl 08:00. Dock med undantag för tee på korthålen, som fortsatt spelas från matta.

Som många kanske märkt har vi haft en väldig blöt inledning på 2019, vilket resulterat i att vissa partier på banan fortfarande är väldigt blöta. På grund av detta så kommer vi inte att tillåta golfbilar ännu men så fort det torkat upp är det fritt fram igen.

Greenerna lider lite av höstens angrepp från snömögel och har en del fläckar på sig.

Vi har flyttat ut flertalet av skadorna för att få till fina flaggplaceringar. Det positiva är att det spirar grönt gräs i nästan alla fläckar. Så med lite värme så kommer greenerna snart att vara tillbaka igen.

Som vanligt är det vinter-tee och vintergreener som gäller vid frosten.

På hål 4:a pågår det ombyggnation och kommer att vara så en tid framöver.

Toaletterna kommer också att öppnas till helgen.

Tidsbokning 2019
På helger och helgdagar kommer vi i år att ha 10 minutersintervaller mellan bollarna för att se ifall vi kan få ett jämnare och bättre speltempo.
Medlemmar har som vanligt fyra starttider som får bokas 30 dagar före.
Om ni som medlem vill ”spontangolfa” har ni möjlighet att ringa eller boka på plats samma dag som ni vill spela även om ni redan har fyra tider bokade.
Vi har även i vår Players1 undersökning sett värdet av att ha golfvärdar, det är väldigt uppskattat av både medlemmar och gäster. Vi har även definierat vilka ”tidstjuvar” det finns på banan och ska uppdatera golfvärdarna med ny information så att det förhoppningsvis blir ett bättre flyt på banan.

Lycka till under säsongsinledningen önskar alla i personalen!

Kom ihåg att laga era nedslagsmärken på greenerna.. :)