Nyhetsbrev V. 15

Påsksmällen - Årets första tävling!

Nu är det snart dags för årets första tävling - Påsksmällen på Påskdagen.

En lättsam scramble, öppen för alla, med individuell anmälan där man sedan lottas in i ett 4-manna lag.
Gemensam start kl 9 och efter tävlingen blir det trevlig påskbuffé!

Sponsor: Boomerang>>

Anmälan via Min Golf eller per tel. 035-14 49 90.

Välkomna!
/Hälsar Tävlingskommittén

Våra nya index

Som vi skrivit om tidigare, har en del av våra hål fått förändrade index. Dessa nya index grundar sig på 3 202 tävlingsronder, spelade under perioden 1 augusti 2012 tom säsongen 2013.

Våra nya scorekort har självklart de nya indexen och ni kan även se förändringarna på vår hemsida, under Banor/18-Hålsbanan>>

Ps. Hålbilderna på hemsidan kommer inom kort att uppdateras med bilder från vår nya Banguide.

Tidsbokning

Vi har fortfarande tidsbokning kl 8-14, men from långfredag utökas tidsbokningen till kl 06-18.

Våra mellantider kan ni boka samma dag, från kl 8. En nyhet är att ni nu även kan boka dessa mellantider via Min Golf!

De nya medlemstiderna är bokningsbara 30 dagar före speldagen och släpps även till gäster samma dag från kl 6.

Aktuellt bokningsläge och våra bokningsregler, hittar ni under Banor och Aktuellt Bokningsläge>>

Till helgen träffar ni Madeleine Högfeldt här i receptionen, vår duktiga golf-tjej som även jobbade hos oss förra året!

Hälsningar från Haverdal,
/Linda & Jessica

Kval till HP/HN Golfen 18 maj

Nytt för i år är att du får spela kvalet på din hemmaklubb och vår kvaltävling går den 18 maj. Från varje kvaltävling går sedan var sjunde deltagare vidare till finalen. Anmälan gör du via Min Golf eller per tel. 035-14 49 90.

Mer information om tävlingen hittar du på Hgdf's hemsida, under HP/HN Golfen>>

Ny kampanj för Golfhäftet

Köp 2 st Golfhäften hos oss här på klubben nu under april, så får du 3 nummer av GolfDigest på köpet! (Värde 177 kr)

Påminnelse - Ping- & Påskmingel

Fredagen den 18 april, kl 13-17, är det mingel i shopen med massor av erbjudanden! Rangekort till halva priset, 15% på all konfektion samt mycket mer.

Ping- & Påskmingel>>