Nyhetsbrev V. 17

Trevlig kvällskurs i regler

Den 6 maj kommer Micke Eriksson, Tournament Director European Tour till oss för att hålla i en lättsam, trevlig och lärorik kvällskurs i regler!

Kursen är uppdelad för damer och herrar:
Damer: Kl 16.30
Herrar: Kl 18.00

Ta chansen att få en in inblick i våra vanligaste regelsituationer och som medlem i Haverdal är kursen helt gratis, ingen föranmälan.

På bilden ser vi Micke i en Ryder Cup match mellan Tiger Woods/Jim Furyk mot Lee Westwood/Darren Clarke.

Välkomna!

Påsksmällen

I ett soligt och härligt vårväder, avgjordes årets första klubbtävling och vi gratulerar det vinnande laget:
- Jan Sjöberg
- Lena Borglin
- Oscar Stensson
- Per Bennet

Stort tack till vår sponsor Boomerang & Tävlingskommittén!

För bilder & resultat, se vår hemsida>>

Föreläsning om kost & träning av Fortify Hälsocenter

På söndag spelas Sandbergs Måleri AB Cup, då du även kan lyssna på en föreläsning om kost och träning!

Första föreläsningen är kl. 10.00 och därefter en gång i timmen fram till kl. 16.00. Du som närvarar på föreläsningen har chans att vinna din egen PT i en månad till ett värde av 2400 kr. Även om du inte spelar tävlingen är du varmt välkommen att komma och lyssna.

I helgen träffar ni Madeleine här i kansliet, öppettider: 08.00-14.00.

Trevlig helg,
/Linda & Jessica

Påminnelse - Juniorträning

I helgen kör våra juniorträningar igång med raketstart, lördag och söndag, kl 9-12.

Träningarna fortsätter sedan enligt schema, på vardagkvällar, fram till v 25 samt v 32 – 36 (avslutning måndag v 37). Raketstarten är för alla födda 1999 och senare.

Obs! Föräldrarmöte på lördag kl 9.

Läs mer om juniorträningen på vår hemsida>>

Demodagar

Välkomna på våra demodagar!

Onsdag, 30 april - Wilson, kl 15-19

Torsdag, 1 maj - Taylor Made, kl 13-16

Intensivdagar

3 platser kvar, den 1-2 maj, kl 8.30-12.30.

Mer information finns i shopen.

Välkomna!
/Hälsar Anders med personal