Halmstad går för vatten, Tidsbokning, Träningsverksamhet & Damdag
Halmstad går för vatten 11/5

Hela Halmstad går för vatten - gå med du också!

Haverdals GK finns på plats i Norre Katts park lördagen den 11 maj mellan kl 10 och 15.

Gå för vatten du också! Vi hoppas att många av klubbens medlemmar, både unga och gamla, också vill delta och vara med och hjälpa barn och familjer i Afrika att få tillgång till rent dricksvatten.

Föreningslivet i Halmstad får samtidigt ett ekonomiskt stöd. Ju fler deltagare desto mer bidrar sponsorerna med. En del av intäkterna går sedan tillbaka till de tio deltagande föreningarna - Haverdals GK får sin del av kakan. Så, var med du också!

Två km är ungefär lika med avståndet från utslag på hål 1 till att håla ut på hål 6. Hur gärna går inte vi golfare ännu längre?

Intäkterna från sponsorer och partners går oavkortat till Rotaryprojektet "Rent vatten i Afrika" och till medverkande lokala föreningar.

Initiativet till ”Halmstad går för vatten” kommer från de fem Rotaryklubbarna som arrangerar eventet för femte året i rad.

Ta chansen och gå med på denna GRATIS promenad längs med Nissan. En tipspromenad med fina priser utlovas.

Tidsbokning
Från och med första maj gäller tisbokning mellan 06:00-18:00

Före och efter dessa tider gäller bollränna och startförbud från hål 10.

Träningsverksamhet
Under denna vecka har alla kurser startat igång med Kristian, Cissi och juniorledare. Åldersspannet är från 6-80 år vilket är riktigt häftigt. Totalt är det cirka 120 personer på klubben där ungefär hälften tränar minst två gånger i veckan.

På bilden ser ni några av våra juniorer som redan förra veckan hade uppstartsläger på Skogaby GK.

Den 1a maj bjuder Cissi in till damträning mellan 13:00-16:00

Ta chansen att vara med henne under tre timmar för att träna på renare bollträff samt slaglängd.

12 platser finns och det är först till kvarn.

Anmälan sker via mail till cissi@haverdalsgk.se

Varmt välkomna!

Trevlig helg önskar vi alla från personalen!