Farligt spel, Footjoy limited edition, Antikrundan, Taylormade Demodag, Skräpande portionssnus, Kommande tävlingar
Farligt spel
Nu har det hänt IGEN att spelare slagit och ”BARA” träffat maskinerna vi sitter och klipper på, detta är INTE okej.

Vi på banan försöker alltid att få det att flyta på så smidigt som möjligt, så att vi och ni golfare inte skall mötas på banan.

Men ibland händer det att vi måste klippa bland spelare och detta funkar oftast utmärkt. Men nu den sista tiden har vi på banan märkt en nonchalans bland flera spelare.

Man väntar inte på klartecken från oss. Samt att man inte heller kan vänta de max 10 sekunder det tar innan vi passerat helt för att vara 100 säker på att vi inte kan bli träffade.

Oavsett handikapp så får alla en snedträff för eller senare och jag behöver nog inte förklara vad en boll kan åstadkomma för skador om man blir träffad.

Likadant det här med att man ibland står och provsvingar mot oss. Personen ifråga har säkert inte för avsikt att slå men det är en väldigt olustig känsla att ha någon som står och svingar mot sig.

Så med detta sagt vill jag skicka en uppmaning till er golfare att ha detta i åtanke om ni stöter på oss på banan. Vi är trots allt här för er skull.

Mvh//Stefan Banchef Haverdals GK

Footjoy limited edition
Vi har nu en mycket snygg sko inne i shopen från Footjoy som bara finns i några få exemplar och som ej går att beställa.

Välkommen in och prova denna sko som vi endast har 8 par av. Först till kvarn!

Antikrundan
Antikrundan återstående omgångar fram till sommaruppehållet sker nu på tisdagar. Första start är 07:30 respektive 08:30 för de som spelar 9 hål.

Avslutningen för sommaruppehållet är 11 juni

Taylormade Demodag
På måndag den 27/5 mellan 15:00-19:00 är det demodag med Taylormade.

Välkomna in för att prova deras heta nyheter till denna säsong allt från järnklubbor till deras populära driver med "twist face".

Skräpande portionssnus
Tyvärr upptäckts ofta portionssnus ute runt vår golfbana och till er som snusar kom ihåg att slänga dessa i sopkorgar eller lägga tillbaka i locket på er dosa.

Vänligen respekter detta så vi inte har portionssnus skräpandes ute på banan.

Kommande tävlingar
Tävlingsschemat rullar på och nu närmast kommer följande tävlingar:

Gökottan - 30 maj - kanonstart 06:00 - Martin&servera sponsrar. Singeltävling

Hafi Cup 2 juni - Ersatt av Laxaslaget där nu Hafi sponsrar numera. Samma typ av tävling gäller med mixed greensome och där alla spelar tee 49.

Klicka HÄR för att ta er vidare till tävlingsschemat.

Trevlig helg önskar vi alla från personalen!