Pride 8/6, Golfkurser sommar, Spel utan spontantider, Kommande tävlingar
Pride 8/6
Hej Medlemmar!

På lördag den 8 juni är det Pride i Halmstad och vår golfklubb kommer delta i detta evenemang.

Vi ska gå i paraden tillsammans med många andra organisationer för att visa att vi stöder inkludering och allas lika värde. Tåget avgår från Konstmuseét klockan 15,00 och går igenom stan och avslutar i Norre katt park vid 16.00. (mer info får ni av mig för er som vill vara med)

Det vore väldigt roligt om så många av er skulle vilja delta i detta tåg med oss!

Vi kommer även att ha ett tält i Norre katt Park där vi visar upp vår fantastiska idrott med trevliga happenings och härlig musik. Vi kommer även ha snygga golfaccessoarer som markeringsknappar och bollar bland annat (se bild). Tältet kommer stå mellan 12.00 till 18.00.

Flera föreläsare och avslutningsvis artister kommer uppträda på scenen i parken under dagen.

Med våra värderingar från klubbens sida med glädje, gemenskap och utveckling ser vi detta som en självklarhet att vara en del av detta viktiga arrangemang samt gå i linje med Halmstad kommun som presenterar sig som den inkluderande kommunen.

Detta bör ni inte missa! Det är en fantastisk upplevelse att dela med oss där glädje är ledordet denna dag.

Så ta med er en vän och dyk upp på lördag!

Maila eller ring mig om ni vill vara med så jag kan samla ihop oss inför lördagen i tåget!

OBS!! Om det är någon som har en golfbil registrerad för att köras på väg och kan tänka sig låna ut under lördagen vore det helt underbart!

cissi@haverdalsgk.se

Hälsningar från klubben med Cecilia Leijon Fröjd i spetsen

Projektledare för vårt deltagande i Pride 2019

Golfskolor junior V 28 & 30
I juli är det dags för våra populära sommarkurser för juniorer. Under vecka 28 och 30 erbjuder vi golfskolor för juniorer 7-14 år. Två olika kuser beroende på ålder finns båda veckorna och mer information hittar ni genom att klicka HÄR. Anmälan genomförs även via hemsidan.

Platserna har börjat fyllas på och det är först till kvarn som gäller.

Nybörjarkurser v 27 & 30
Vårens nybörjarkurser har varit väldigt populära och under juli månad har vi 2 kurser i schemat. Båda kurserna är intensivkurser som genomförs över 4 dagar där ni är maximalt 10 personer så alla får en bra utbildning.

Känner ni någon som skulle vara intresserad av detta? Gå då in på hemsidan genom att klicka HÄR så får ni mer information.

Först till kvarn gäller på kurserna där V 27 bara har 1 plats kvar och V 30 har 10 platser kvar.

Spel utan spontantider under högsäsong
Med start från vecka 27 och till och med vecka 32 kommer vi att ta bort möjligheten att boka spontantiderna i vårt bokningssystem.

Anledningarna till detta är följande:

1. Just nu finns det tre möjligheter att boka dessa, på plats i reception, via telefon och från ”min golf” via hemdator. Alla dessa sätt går till samma huvuddator vid bokningen och det ställer ofta till problem när tiderna släpps då vi i reception kan stå med en kund och gå in och försöka boka en tid samtidigt som någon annan hemifrån går in och bokar och då är den tiden låst även för oss i tidsbokningen.

2. Det finns de som tidigare haft möjlighet att boka in sig på spontangolftiderna i förväg vilket har varit styrelse samt kommittéordförande samt hotell vi har samarbete med samt större gruppbokningar. Det har skapat allmänt missnöje och irritation av medlemmarna att vissa har haft den möjligheten.

3. Tittar vi på statistiken hur våra spontantider bokas är det tydligt att dessa utnyttjas klart mindre än övriga tider och det gynnar alltså ej våra medlemmar eller gäster då man i stor grad planerar sitt spel tidigare än kl 08:00 samma dag och på så sätt ”fryser tiderna inne”.

Vi testar detta under högsäsongen och utvärderar sen hur det fungerat och ser om det är något att fortsätta med i framtiden, feedbacka oss gärna under den tiden, era synpunkter är viktiga.

Anders Israelsson

Klubbchef

Kommande tävlingar
Tävlingsprogrammet rullar på och snart är det dags för Krogens Tävling som är riktigt populär. Tävlingen spelas bästboll poängbogey i fyrmannalag och där middag ingår på kvällen. Kostnade är 375:- och tävlingen spelas 29/6.

Anmälan öppnar den 8/6 och sista anmälan är den 28/6 12:00.

Trevlig nationaldag och helg önskar vi alla från personalen!