Funktionärer till JMI 18/6, Hål 4 öppnar igen, Sommarskolor, Årets golfvecka
Funktionärer till JMI 18/6
Nu på tisdag den 18/6 har vi vår årliga JMI-tävling för juniorer där spelare från hela Sverige kommer på besök.

Under dagen kommer det bjudas på fantastisk golf och vi skulle behöva funktionärer som hjälper till som starters under tisdagen.

Ni som är starters kommer få se många fina golfslag kan vi utlova!

8 funktionärer skulle vi gärna vilja ha under dagen där det är olika arbetspass enligt följande:

07:00-10:00 (4 personer)

13:00-16:00 (4 personer)

Om ni kan tänka er att ställa upp under denna dagen kontakta då Cissi antingen genom att ringa in till receptionen eller maila till cissi@haverdalsgk.se

Tack på förhand!

Hål 4 öppnar igen
Hål 4:a öppnar äntligen nästa vecka. Gräset som vi torvat har nu satt sig ordentligt, så vi kan klippa det och ni även spela där.

Bunkrarna kommer att vara i spel, dock lite mjukare än de övriga då det tar tid innan sanden sätter sig ordentligt. Vissa partier som har såtts kommer att vara markerad med blå/vita pinnar ett tag till.

Det nya teet kommer att öppna samtidigt och spelas av de som väljer att spela från tee 49 & 52.

Hoppas det som gjorts med hålet uppskattas av er trots att hålet blir lite tuffare men förhoppningsvis också intressantare.

Mvh/Banpersonalen

Sommarskolor
Precis som nämnt i föregående nyhetsbrev är det snart dags för våra populära sommarskolor.

Dessa är för åldrarna 7-14 och sker vecka 28 respektive 30.

Vecka 27 har vi även ett juniorläger som är för alla som har 54 i hcp eller lägre.

Klicka HÄR för att komma vidare till all information angående sommarekurserna.

Först till kvarn gäller såklart..

Årets golfvecka
Golfveckan (8 juli -13 juli)

Från och med nästa vecka tar vi emot anmälningar till årets golfvecka, det kommer att bli en kanonvecka med en del gamla favoriter samt en del nya tävlingar.

Här kommer lite info om årets golfvecka:

8 juli Toms cup-Greensome

Juniorernas tävling där alla intäkter går oavkortat till deras verksamhet, det blir massor av aktiviteter runt tävlingen den dagen samt ett ”smarrigt” startkit från dagens sponsor ”Toms”, tävlingen spelas i två-mannalag

9 juli Kökscentrum Elon Cup-Bästboll

En klassiker på vår golfvecka, fint prisbord skänkt av dagens sponsor ”Kökscentrum”, tävlingen spelas i två-mannalag

10 juli Svenstigs Bil/Haverdals cup – singeltävling

Golfveckans enda singeltävling i 3 klasser (före detta Anders cup) massor av fina priser denna dag. Det blir ”Utmaningen” på hål 5 där du får dubbelt upp på satsat belopp vid greenträff. På 14.e blir det närmast hål med vinst i form av driver om du vinner, du köper ett Titleist 3-pack bollar vid start för att vara med på denna tävling.

*Vinn en bil !!, Vid hole in one på 7:an vinner du en Audi A1, sponsrad av Svenstigs Bil AB (gäller ej professionella golfspelare)

11 juli Friendly Game-Scramble

”Nyhet på Golfveckan” Scramble i 4-mannalag, Här bjuder klubben på tävlingsgreenfee för våra gäster, tanken är att ni medlemmar kan bjuda in goda vänner ”presumtiva medlemmar” på en härlig dag på Haverdals GK i denna lagtävling, det går givetvis bra att vara med i en boll med bara medlemmar också.

12 juli 2 Generationer- Greensome

Vår populära generationstävling spelas som greensome i två-mannalag. Det går bra att spela som förälder/barn och far-mor förälder/ barn.

13 juli Guldägget-Foursome

En perfekt avslutning på veckan, tävlingen spelas som Foursome för äkta makar/sambos. Mårtenssons Ur&Guld som är sponsor för denna dag står som vanligt för ett fantastiskt prisbord.

Välkomna till en supervecka

Tävlingskommittèn

Trevlig helg önskar vi från personalen och kom ihåg att anmäla er till årets tävlingsvecka!