Players 1st, Världshandicap 2020, Årets tävlingsvecka
Players 1st
Ny medlemsundersökning på gång!

26 juni går första utskicket av årets medlemsundersökning, Players 1st. Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där över 350 svenska golfklubbar deltar. Players 1st är ett utmärkt verktyg för klubbens ledning att ta reda på vad ni medlemmar har för syn på verksamhet och anläggning. Resultatet ligger till stor del som grund för styrelse och klubblednings arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens framtid.

Undersökningen går ut via mejl vid två tillfällen från och med denna säsong, till hälften av medlemmarna vid varje tillfälle. Första undersökningen för året skickas ut den 26 juni och den andra 28 augusti. I undersökningen ställs frågor om bland annat bana, klubbliv, service, träning och restaurang.

Ditt svar är viktigt

Då utvecklingen av klubben och vår verksamhet bygger på vad ni medlemmar vill är det viktigt att du som medlem svarar. Ju fler svar, desto bättre beslutsunderlag. Då undersökningen skickas från Players 1st, kan det fastna i SPAM-filter. Har du inte fått något mail den 26 juni, titta i din ”skräppost” och se om mailet fastnat, annars kommer du med i den senare undersökningen den 28 augusti.

Tack på förhand!

Världshandicap 2020
Till säsongen 2020 blir handicapsystemet nytt vilket säkert flera redan vet om.

Svenska Golfförbundet har nu kommit ut med lite mer information angående detta och en av de viktigaste detaljerna är att ni registrerar så många rundor som möjligt detta år för att få så "rätt" handicap som möjligt till nästa säsong.

Klicka HÄR för att få mer information om världshandicapet!

Årets tävlingsvecka
Årets Golfvecka (8 juli -13 juli)

Under denna vecka (v 25) kan ni börja anmäla till tävlingarna under årets golfvecka. Tävlingen på onsdag, Sventigs Bil/Haverdals Cup, har ett extra pris på hål 7 om ni lyckas med en HIO -  en Audi A1 (!!).

Anmälningar till respektive tävling öppnar precis 3 veckor före vilket gör att ni på lördag kan anmäla er till Guldägget exempelvis och nu idag har anmälan öppnat för Friendly Game Cup.

Välkomna till en supervecka!

Trevlig helg önskar vi alla från personalen!