Rea i shopen, KM Open, Players 1st, Juniorsponsor, 75% på årsavgift, Damernas höstavslutning, KM Åldersklasser
Rea i shopen
Nu på fredag den 7/9 startar vår stora REA i shopen!

Lagerrensning sker vilket innebär fantatiska priser där bland annat följande gäller:

- 50 % på kläder

- 30-70 % på klubbor

- Försäljning av Demoklubbor

Såklart även mycket mera så varmt välkommen in till shopen för att fynda!

OBS! Vi annonserar rean under helgen vilket innebär att nu på fredag är det ni medlemmar som har först till kvarn

KM Open Dam
Vinnare i KM Open Dam blev även detta år Linou Wang (+2) efter en mycket rafflande avslutning där Cecilia Leijon-Fröjd var hack i häl. Cissi blev stabil två och på tredje plats kom Lynette Olsson.

Grattis till er!

KM Open Herr
I herrarnas KM Open stod Oscar Israelsson segrande (-2) efter två dagars stabil golf. Tajtare blev det om resterande pallplatser där tre personer kom in på samma resultat. Resultat för sista rundan avgjorde då vilket innebar att två blev Kristian Bergdahl och trea Daniel Spendrup.

Grattis till er!

Players 1st
Nu i mitten av september går medlemsundersökningen Players 1st ut till er alla. Denna undersökning är viktig av flera själ både för er men främst för oss. Gå in via filen nedan för att läsa mer om vad det innebär och varför just DIN undersökning är viktig.

Juniorsponsor
I år har Svenska Oljebolaget sponsrat alla våra juniorer med supersnygga tröjor. Vi har tecknat ett treårsavtal som är direkt kopplat till vår fina juniorverksamhet.

Stort tack till Svenska Oljebolaget!

75 % rabatt på årsavgift
Vid tecknande av fullvärdigt medlemskap så har vi nu 75 % rabatt på årsvgiften.

Välkomna till oss som medlem och vid frågor ring gärna in till 035-144990.

Damernas höstavslutning
Nu är det snart dags för damernas höstavslutning vilket genomförs den 25 september. Anmälan till detta sker på anslagstavlan vid damernas omklädningsrum.

Gemansam start sker kl 17:00 på korthålsbana.

Efter tävlingen blir det soppa, kaffe och kaka.

Kostnad för avslutningen är 70:- och sista anmälningsdag är 20:e september.

Vinnare KM Åldersklasser
KM spelades också i alla olika åldersklasser och nedan ser ni alla vinnare.

D22-49 - Ann-Charlotte Siivola

D50 - Helén Barrdahl

D60 - Ulla Rönström

H21 - Filip Fredriksson

H30 - Johan Heide-Larsson

H40 - Robert Pärn

H50 - Anders Israelsson

H60 - Roland Olsson

H75 - Rogert Spjuth

Herr Netto - Johan Heide Larsson (140 slag netto)

Dam Netto - Ulla Rönström (146 slag netto)

Grattis till er alla!

Trevlig helg önskar vi alla från personalen!