Vinterträning 2018/2019, Hjärtstartare, Golfterminal, Brevlåda för bilnycklar, Bygget igång
Vinterträning 2018/2019
Nu är anmälan för vinterträningen 2018/2019 äntligen igång!

Mellan veckorna 47-13 genomför vi rolig och utvecklande golfträning för er medlemmar. Under dessa veckorna erbjuds ni både golfträning och fysisk träning. Vinterperioden är en perfekt period till att träna på sin golfsving och bygga upp sin fysisk förmåga så att ni är redo till 110% när säsongen 2019 börjar.

Klicka HÄR för att läsa exakt vad vinterträningen har att erbjuda just DIG!

Nästan hälften av platserna är redan tagna..!

Välkommen med din anmälan!

Kristian & Cissi

Hjärtstartare
Under ombyggnationen har hjärtstartaren bytt plats så att den finns lättillgänglig om olyckan är framme. Den finns numera i lobbyn utanför restaurangen på den provisoriska väggen byggarbetarna satt upp.

Ingen golfterminal
Terminalen är borttagen i gamla kansliet. Scorekort finns inne i lobbyn utanför restaurangen och vid första tee.

Brevlåda för bilnycklar
Eftersom arbete pågår för fullt i gamla kansliet har vi satt upp en ny brevlåda bakom shopen där ni kan lämna nycklar till golfbilarna efter spelad runda när shopen är stängd. Tack!

Bygget igång
Arbetet är nu igång i gamla kansliet och omklädningsrummen. Alla ni som varit på klubben under veckan har sett de nya avspärrningarna och det är helt förbjudet att vistas inom dessa områden. Vänligen respektera detta!

Trevlig helg önskar vi alla från personalen!