Nyhetsbrev V. 9

När öppnar ordinarie greener?

Temperaturen är för årstiden ovanligt hög, detta medför givetvis frågan om när vi öppnar banan för spel på ordinarie greener?

Temperaturen i greenerna är endast ca. 2,1 grader. Vid ca: 5-8 grader i marken, börjar gräsets rötter att så smått vakna till liv och där är vi inte riktigt ännu. Ser man framåt i veckan så ligger nattemperaturen runt nollan och det är trots allt ”bara” februari och vintern kan tyvärr fortfarande komma tillbaka.

Därför fortsätter vi spela på vintergreener ett tag till, men hoppas givetvis på en mild fortsättning så att banan kan öppna med friskt och starkt gräs över hela banan.

/Stefan Lundh
Course Manager

Svårt att förstå Hektometersystemet?

Här kommer en kortfattad förklaring och det enda ni egentligen behöver lägga på minnet, är att färgerna på våra tees byts ut till siffror.

Vit tee blir: 62
Gul tee blir: 57
Blå tee blir: 52
Röd tee blir: 49
Ny orange tee blir: 40

Vi har full förståelse för att det kommer kännas nytt och ovant, men vi är övertygade om att ni snabbt kommer att förstå hur det fungerar, med hjälp av våra nya tee- & hål-skyltar. Fråga oss gärna i receptionen om ni har några funderingar, så hjälper vi er gärna!

Snart dags för årsfakturering

Om några veckor skickas årets medlemsfakturor ut till den adress ni har registrerad i "Min Golf">>

En nyhet för i år är sk. Familjefakturering, vilket innebär att endast en faktura skickas ut per familjegrupp, med alla familjens avgifter samlade. Fördelen är minskade portokostnader för klubben och att det blir smidigare för er som familj att hantera en faktura.

Ev. adressändring och/eller förändring i familjegrupp görs på "Min Golf" under Mina Sidor/Mina Inställningar, men det går självklart bra att ni kontaktar oss per telefon eller mail för ändringar!

Trevlig helg,
/Linda & Jessica

Säsongsanställd sökes till vårt ban-team!

Vi söker en motiverad tjej eller kille som vill ingå i vårt team och ta hand om vår bana och allt runtomkring den.

Läs mer på vår hemsida under nyheter>>

Köp Golfhäftet & få strumpor på köpet!

Förlängning av Golfhäftets LannerSocks-kampanj! Om du köper Golfhäftet innan 16 mars, får du ett par strumpor från LannerSocks på köpet.

Läs mer under nyheter>>

Påminnelse - Årsmöte

Välkomna på årsmöte, torsdagen, den 6 mars kl. 19.00.

Plats: Haverdals Golfklubb, restaurangen.

Årmöteshandlingar hittar du på vår hemsida, under Klubben/Årsmöte>>