Vinterträning 2020/2021

Nu är det äntligen dags för våra populära vinterkurser som många av er frågat efter. 

Precis som förra året kommer vi ha flera olika kurser där det både finns kurser som fokuserar på fysträning kopplat till golf samt golfträning både inomhus och utomhus för att utveckla din sving och närspel. 

OBS! Anmälan till kurserna finns längst ned men här till höger kan ni se nuvarande status för respektive grupp. 

Detta år har vi även några nya kurser..!

 

Vinterträning GOLF - Senior (+22)

Denna grupp riktar sig till alla seniorer (+22) som vill fortsätta golfsäsongen även under höst och vintermånaderna. Senaste två åren har det varit supersuccé med denna träningen och då har den genomförst inomhus i Högskolans lokaler men i år genomförs detta på golfklubben. 

Under kursen kommer vi variera mellan att vara utomhus och inomhus beroende på väderlek m.m och numera kan vi effektivt och bra träna puttning inomhus. Huvudfokus kommer vara på det korta spelet men under våren när säsongen närmar sig lägger vi lite mer tid på det långa spelet. Kursen startar vecka 46 och pågår under 14 veckor med avslut vecka 11.

Höst och vinterperioden är perfekt period för att utveckla eller bara hålla igång sitt golfspel så att det inte behövs någon "avrostning" under våren.  

Kristian kommer göra allt för att utveckla er golf på bästa sätt under vintern. 

 

Träningsdag: Måndagar

Tid: 17:15-18:30

Plats: Haverdals Golfklubb 

Pris: 2.200:-

10 platser

 

Vinterträning FYS - Senior (+22)

Succén fortsätter! Denna träning har varit väldigt uppskattad av många där det varit otroligt härlig gemenskap. Totalt 14 veckors (v 46-v 11) fysträning med Kristian kommer i år att ske i Högskolans inomhushall istället för Golfarenans lokaler. Träningen kommer göra dig rörligare, stabilare och starkare vilket gör dig 110 % redo inför golfsäsongen 2021. Träningspassen kommer vara 50 minuter långa och innehålla fysträning kopplat till golfspelet. Alla kan vara med oavsett träningsbakgrund. För att minska smittrisk kommer egen utrustning användas i form av exempelvis golfklubba, enklare träningsmatta m.m. Rekommendation är också att vara ombytt och klar till träningen så att omklädningsrummen inte behöver användas. Träningen kommer inte vara superintensiv så går även bra att åka hem i träningskläderna.

 

Träningsdag: Torsdagar

Tid: 13:00-13:50 eller 14:00-14:50 

Plats: Högskolehallen - Halmstad Högskola

Pris: 1.500:-

12 platser per grupp 

OBS! Tillfälle 1 v 46 sker onsdag 11/11. Därefter gäller torsdagar 

 

Vinterträning GOLF - NÄRSPEL / PUTTNING - Senior (+22) NYHET!!

Denna kurs är vår nyhet inför höst och vinterperioden. Under kurser kommer vi att fokusera på det korta spelet som helt brukar glömmas bort under höst och vinterhalvåret. Om du alltid önskat bli stabil i närspelet och puttningen är detta kursen just för DIG! 

Vi anpassar dagarnas fokus beroende på väder där vi numera kan träna puttning inomhus på ett mycket bra och effektivt sätt. Vi kommer även några gånger genomföra enklare teori kopplat till närspel och puttning. Träningen kommer ske under 14 veckor mellan veckorna 46 och 11.

Ditt korta spel kommer vara 110% redo när säsongen 2021 sedan kör igång och ingen "avrostning" behövs inför säsongen. 

På grund utav pågående pandemi har vi ytterst begränsat med platser per grupp under dagtid så att vi kan ha goda avstånd även när vi tränar inomhus. 

Välkomna! 

 

Träningsdag: Måndagar

Tid: 11:00-11:45 / 11:45-12:30 / 13:15-14:00

Plats: Haverdals Golfklubb  

Pris: 1.750:-

5 platser per grupp 

 

Vinterträning - ÖKA SVINGHASTIHGET & SLAGLÄNGD - NYHET!!

Vill du slå längre? Om svaret är JA är detta kursen för dig. 

Kursen startar v 46 och slutar v 12. Vid start, halvvägs och slut kommer ni att träffa Kristian vid mätning av just svinghastighet och slaglängd för att där emellan genomföra träning på distans för egen hand men med tydliga instruktioner och videos från Kristian. Enda träningsredskapet som behövs är din egna driver. Träningen kommer vara ca 10 minuter 3 gånger per vecka och ger dig garanterade resultat. Under kursen kommer det vara fri tillgång till diskussioner med Kristian kopplat till kursen samt enkel rapportering av genomförda träningspass. Kristian har lång erfarenhet kring människokroppens påverkan på golfsvingen och kan med små medel anpassa ert upplägg vid behov. 

En kurs som passar helt klockrent i koppling till pandemin vi befinner oss i med andra ord. 

De 3 träffarna (v 46, 3 och 12) beskrivet ovan sker kvällstid under vardagar men går självklart att lösa dagtid vardagar också vid önskemål. 

Denna kurs passar alla kategorier av golfare med en tydlig målsättning - att SLÅ LÄNGRE! 

 

Träningsdag: Vardagkväll v 46, 3, 12 (annars på distans)

Tid: Någon tid mellan 17:00-18:30 (mer information kommer närmare startdatum) 

Plats: Haverdals Golfklubb och distans 

Pris: 1.250:-

30 platser maximalt (uppdelning i grupper efter anmälan, max 10 personer grupp) 

 

Vinterträning JUNIOR - upp till 21 år 

Självklart har vi även juniorträning under denna period och där har vi inget tak på antal platser. Ju fler som anmäler sig desto roligare blir det i gruppen. 

Vi kommer under höst och vinterperioden (v 46-v 12. 15 veckor totalt) fokusera på allt som berör golfspelet. 

Träningen kommer genomföras på golfklubben där vi håller oss utomhus när vädret tillåter och går inomhus när det behövs och tränar på puttning, har teori och pratar om kost m.m. Självklart kommer det även vara en hel del fysträning.. :) 

 

Träningsdag: Onsdagar 

Tid: 17:00-18:30

Plats: Haverdals Golfklubb  

Pris: 1.200:-

Obegränsat med platser :)  

OBS! Anmälan till juniorträningen gör ni genom att klicka HÄR!

 

 

I nedan formulär anmäler ni er till kurserna och vid anmälan till flera kurser vänligen fyll i formuläret flera gånger.

 

Varmt välkomna!

Vid frågor kontakta gärna Kristian på pro@haverdalsgk.se

Välkommen till vinterträningen 2020/2021