Vinterträning 2020/2021

På grund utav rådande pandemi har vi ej kunnat genomföra majoriteten av tänkta kurser men erbjuder nu nytänkande utbud där fokus ligger på fysträning kopplat till golfspelet som enkelt går att genomföra hemifrån.

Vinterträning - FYS - Två olika grupper enligt nedan (10 veckor - start onsdag 2/12 vecka 49 & t.o.m vecka 8 2021) - EXTRAANMÄLAN GÅR ATT GÖRA FRAM TILL 17/12.

1. Träning med fokus på rörlighet & stabilitet

2. Träning med fokus på styrka & explosivitet

Pris: 1000:- / grupp (1500:- om ni vill vara med i båda)

OBS! HALVA PRISET FÖR JUNIORER - 21 ÅR ELLER YNGRE

Träningspassen kommer att spelas in i förväg av Kristian där han visar olika svårighetsgrader kring varje övning samt förklarar syftet kopplat till er golf så ni samtidigt får lite utbildning. Träningspassen kommer att innefatta träning med egen kroppsvikt och golfklubba/träpinne men där man självklart kan lägga till vikter om man har det hemma så att alla oavsett bakgrund kan få stor nytta av träningen, nybörjare som erfaren.

Efter Kristian gått igenom och förklarat kring övningar som ett intro genomför han träningspasset i videon så ni kan träna samtidigt som honom om ni önskar. Upplägget kommer vara klassisk cirkelträning där Kristian visar halva passet och där ni bara genomför fler varv av övningarna för att utöka träningstiden. Själva träningen kommer vara ca 15 minuter det Kristian går igenom och där ni då får ett mycket bra träningspass på 30 minuter om ni genomför dubbelt av videon. Alltså kan ni genomföra er träning precis när ni vill och se videon obegränsat med antal gånger under kursens gång.

Detta är en utmärkt kurs till att genomföra på hemmaplan i dessa tider och som kommer ge er golfutveckling även fast ni inte är på golfbanan. Under varje vecka har ni även möjlighet till att ställa frågor till Kristian på mail kopplat till övningarna om ni önskar fler anpassningar eller annat till er träning. Varannan vecka blir det nya träningsvideos med en del nya övningar samt fortsatt utbildning som intro. Varje träningsvideo kommer via länk och går att se via dator, surfplatta eller telefon.

Med Kristians kompetens inom fysträning kopplat till golfspelet kan vi garantera en intressant, givande och utvecklande kurs. För ni vet väl om att Kristian har en 3-årig högskoleutbildning inom fysträning, jobbat som personlig tränare flera år samt hjälper till i landslagsverksamheten i Sverige som fystränare?!

PS! Alla ni som anmäler er till någon av våra 2 digitala fysträningskurser är med i utlottningen av en 9-håls spellektion med Kristian (värde 1500:-)

OBS! Även öppet för icke medlemmar

Häng med på denna nytänkande kurs som kommer höja er kvalité i vardagen under den konstiga tid vi lever i samt förbereda er inför golfsäsongen 2021! - Obegränsat med platser såklart..!

Vinterträning - ÖKA SVINGHASTIHGET & SLAGLÃNGD - NYHET!!

Den kurs som redan har startat men som finns möjlighet att gå med i från vecka 3 2021 är "Öka svinghastighet & slaglängd". 12 personer är igång med detta som började vecka 46 och har redan börjat se vissa positiva effekter. Avslut för kursen är vecka 12 vilket innebär att för er som börjar vecka 3 blir det 10 veckors träning. Under vecka 3 och vecka 12 ses vi för en individuell mätning av svinghastighet och slaglängd genom att ni slår 5 slag med er driver i vår studio. All annan träning sker på distans men med feedback av Kristian efter varje vecka. Läs vidare här nedan om kursen:

Vill du slå längre? Om svaret är JA är detta kursen för dig!

Vid start och slut kommer ni att träffa Kristian vid mätning av just svinghastighet och slaglängd för att där emellan genomföra träning på distans på egen hand men med tydliga instruktioner och videos från Kristian. Enda träningsredskapet som behövs är din egna driver. Träningen kommer vara ca 10 minuter 3 gånger per vecka. Under kursen kommer det vara fri tillgång till diskussioner med Kristian kopplat till kursen samt enkel rapportering av genomförda träningspass. Kristian har lång erfarenhet kring människokroppens påverkan på golfsvingen och kan med små medel anpassa ert upplägg vid behov.

En kurs som passar helt klockrent i koppling till pandemin vi befinner oss i med andra ord.

De 2 träffarna (v 3 och 12) beskrivet ovan sker under vardagar dagtid eller kvällstid beroende på vad som passar bäst just för dig.

Denna kurs passar alla kategorier av golfare med en tydlig målsättning - att SLÅ LÄNGRE!

Tid: Någon tid under vardag vecka 3 och 12 (anpassas enligt era önskemål)

Plats: Haverdals Golfklubb och distans

Pris: 650:-

En utmärkt lösning vår Head Professional Kristian rekommenderar är att kombinera anmälan till fysträningen med anmälan till svinghastighetskursen. Den kombinationen passar som handen i handsken och kan ge dig extremt fina resultat till säsongen 2021!

Anmälan sker i nedan formulär där ni gör flera anmälningar om ni vill vara med i mer än en kurs.

Varmt välkomna!

Vid frågor kontakta gärna Kristian på pro@haverdalsgk.se

Välkommen till vinterträningen 2020/2021