Junior- & Elitsponsorer

Hjälp till att ge våra ungdomar i Haverdal, Gullbrandstorp och Harplinge en lärorik och meningsfull fritid i en fostrande miljö!

Haverdals Golfklubb vill …

… vara en naturlig och rolig mötesplats för barn och ungdomar i omgivningen
… vara en bra och lärorik miljö för barn och ungdomar att växa upp och fostras i
… erbjuda alla barn och ungdomar en möjlighet att satsa på golf enligt sina egna ambitioner
… vara en idrottsmiljö med fokus på att utveckla människor och idrottare
… den bästa platsen och det naturliga valet för den som väljer att satsa på elitgolf

Haverdals Golfklubb har under många år utmärkt sig som en av de största juniorklubbarna i landet. Klubben har blivit utnämnd till ”Årets Golfklubb” av Golfjournalisterna och till ”Årets Junioranläggning” av Svenska Golfförbundet.

Junior- & Elitverksamheten bygger på gemenskap, glädje och utveckling, medan resultat får komma i andra hand. Ju roligare det är, desto mer tränar man. En syn som visat sig gynna både bredden och eliten. Genom att fokusera mer på utveckling än resultat får vi tryggare ungdomar som tränar mycket, samtidigt som vi minimerar utslagning och andra negativa aspekter med idrott. Vi har ett uttalat vision och målprogram med vår verksamhet.

Haverdals GK är den klubb i Halland som har flest spelare på elit junior touren och svenska proffs touren.

Att erbjuda en genomtänkt verksamhet med hög kvalitet kostar pengar. Samtidigt vill vi inte att ekonomin ska vara ett hinder för den som vill delta i vår verksamhet. Haverdals GK är en ideell förening helt utan vinstsyfte. Varje ekonomiskt bidrag går direkt in i verksamheten och kommer till nytta.

Junior- & Elitsponsorpaket

Junior- & Elitpaket

Antal spel i pärm

Pris*

Junior- & Elitsponsor

+ juniordekal
+ logotyp på hemsidan

Vill ditt företag stödja Haverdals Juniorverksamhet, vg. fyll i enl. nedan.
Stort tack för ditt stöd!

Junior och Idrottskommittén