Klubblink

Vill Ert företag sälja sina varor, tjänster på ett bra sätt till en ny marknad? Nu lanserar Haverdals Golfklubb kontaktnätverket KLUBBLINK.

Tanken med KLUBBLINK är att vi tror att Haverdals Golfklubbs medlemmar föredrar att köpa varor och tjänster genom personer på klubben än från externa leverantörer som man vare sig känner eller träffar igen.

På KLUBBLINK visar Ni upp företaget med en personbild på representanten som finns på klubben.  Er kontaktperson behöver inte vara ägare eller säljare, han/hon kan t.ex. helt enkelt förmedla kontakt eller svara på en fråga.

KLUBBLINK hjälper er med kontakten ni redan har!

På Haverdals Golfklubb finns en fantastisk samlad kompetens som vi nu kan ta tillvara på ett bra sätt.

Vill ni inte störas på klubben? Skriv det på Er sidas fritext och Er klubbkamrat kan då kontakta företaget genom någon av de andra vägar som ni uppger på KLUBBLINK-sidan.

KLUBBLINK är sökbar på bransch, företagsnamn samt personnamn och tjänsten fungerar lika bra på Er dator, surfplatta eller smartphone.

Låg kostnad

Kostnaden skall vara låg för att ha Er företagssida på KLUBBLINK. För 600 kronor per år når Ni ut till en mycket intressant marknad.

Genom att ha en företagssida hos KLUBBLINK ger ni även ett bidrag till Haverdals Golfklubb.

Klicka på länken här nedan och titta på Klubblink där, för att se hur en företagssida kan vara uppbyggd. Om Ni gillar det Ni ser så registrera Ert företag/arbetsgivare. Det är enkelt och tar ca. 10-15 minuter. Företagssidan kan när som helst justeras och uppdateras.

Vill Ni ha hjälp att registrera Ert företag? Tveka inte att kontakta oss:

Thomas Malmberg            Mikael Lundholm
thomas@klubblink.se        mikael@klubblink.se
Tel. 073-3892380             Tel. 076-0070747

Eller kontakta oss på Haverdals GK:
info@haverdalsgk.com