Konferens på Haverdals GK

Välkommen att hyra vårt konferensrum!

Vi har olika paket att välja mellan och vi hjälper gärna till om Ni har egna förslag!

Konferenspaket 1:

Möteslokal, lunch och golf 500: -/person (minst 8 pers.)
Tillgång till vår konferenslokal på andra våningen, lunch i restaurangen och därefter golfspel.
Upplägget är fritt vad gäller förmiddag eller eftermiddag. Tillägg tillkommer vid fika under fm/em.

Konferenspaket 2:

Möteslokal och lunch. 500: - för lokalen, 149: -/person lunch och mat.
Heldag med tillgång till konferenslokal på andra våningen, fika under både fm och em. och lunch i restaurangen.

Konferenspaket 3:

Möteslokal och lunch.
Halvdag med tillgång till konferenslokal på andra våningen och lunch i restaurangen. Upplägget är fritt vad gäller fm eller em. Tillägg tillkommer vid fika under fm/em. 500: - för lokalen och 93: -/person för lunch.

Konferenspaket 4:

Möteslokal, lunch och spel på vår korthålsbana.
500: - för lokalen, 93: -/ person för lunch och 30: -/person för spel på vår korthålsbana. Kostnaden för spelet på korthålsbanan går oavkortat till klubbens juniorkommitté.

Övriga önskemål om tex. flerdagarskonferens, hjälp av klubbens tränare eller föreläsning kontakta receptionen för prisförslag.

Välkommen med din bokning!

Mail: info@haverdalsgk.se