Reklampaket

Haverdals Golfklubb - Gemenskap, glädje & utveckling! Marknadsföring, synlighet och profilering genom vår golfklubb.

Säg Haverdal, det räcker för att personer i din närhet ska få ett leende på läpparna. Samtidigt ger ortsnamnet också så många positiva associationer – sandstrand, salta bad, segla, surfa och – så klart – spela golf!

Googla ”Haverdal” och det första som kommer upp är Haverdals Golfklubb. Det är inte en slump. Det gäller att synas.  Klubben har funnits i 25 år och har vuxit på flera sätt. Som mötesplats för den sociala gemenskapen för ungdomar och vuxna i alla åldrar, som idrottsförening med målsättning att bedriva en verksamhet med hög kvalitet som stimulerar till utveckling inom golfsporten.

För den som väljer att spela golf i Halmstads kommun, nybörjare eller erfaren, ska Haverdals Golfklubb vara det självklara valet under så lång tid som möjligt – en plats för möten och trivsel på klubben eller i de sociala medierna.

Våra reklampaket

Haverdals Golfklubb erbjuder flera olika paket att välja mellan – alla med många fina förmåner! En trevlig nyhet är att vi arrangerar fyra fredagsaktiviteter, dessa innebär lunch, Clinic, 9 håls spel samt ”After Golf”!

Förmåner som ingår i alla paket utom ”Junior-paketet”:
- Företagets namn och logotyp i klubbhusets foajé, på vår hemsida och i vår banguide i mån av plats.
- Fria rangebollar.
- Sponsordag med lunch, tävling, middag och prisutdelning.
- 10 % rabatt i Golfkrogen.
- Fri tillgång till klubbens konferenslokaler.
- Möjlighet att arrangera kund/företagsgolf (vardagar under lågsäsong, med tillgång till starttider (2 timmar) och ”tävlingsservice”.
- Förbokning av starttid per telefon eller Internet via Min Golf Företag, med sk. Företagslogin, 30 dagar före speldag.
- Fyra fredagsaktiviteter med lunch, Clinic, 9 håls spel samt ”After Golf”.

Vi erbjuder även möjlighet till medlemsutskick, med önskat budskap och bild/logotyp i vårt nyhetsbrev per mail samt exponering på vår interna TV-visning.

Spelpaket

Antal spel i pärm

Greenfeepaket

Antal greenfeecheckar

Medlemspaket

Företagsmedlem

Fullvärdigt medlemskap inkl. 5 greenfeecheckar

Juniorpaket

Antal spel i pärm

Juniorsponsor

+ juniordekal
+ logotyp på hemsidan

Övriga reklampaket

Tävlingssponsor – Haverdalsveckan (vecka 28)
Fri reklamplats under tävlingsveckan, logotyp på vår hemsida. 20 st Greenfeebiljetter och inbjudan till vår sponsordag.
Prisbord: 12 000 kr

Tävlingssponsor – Övriga tävlingar
Fri reklamplats under tävlingsdagen, logotyp på vår hemsida. 12 st Greenfeebiljetter.
Prisbord: 6 000 kr

Voucher på scorekort
En månads medverkan på voucher, riktad mot medlemmar och/eller gäster. 2 st Greenfeebiljetter.
Pris: 5 000 kr/månad*

Annons i Banguide
Ett års medverkan i vår banguide, helsidesannons. 6 st Greenfeebiljetter, Laserkikare, Helårsprenumeration på GolfDigest.
Pris: 6 500 kr/år*

Företags Kick-off / Mini (10 personer)
Pris: 1 500 kr/pers.*

Företags Kick-off / Maxi (obegränsat antal)
I samarbete med Tylöbäck Kursgård, Frösakull. Korthålsbanan 9 hål eller stora banan 9, 12 eller 18 hål. Konferenslokal, måltider, spelservice.
Pris: Begär offert.

Pro-Am Paket - PGA Halmstad Ladies Open
PRO am plats/-er med PRO am tävling och middag + Greenfeebiljetter.
Marknadsföring via klubbens hemsida, sociala medier
Pris: från 4 000 kr*

Företagsgolf
Vi erbjuder Företagsgolf med önskat upplägg och tävlingsservice.
Pris: Begär offert.

* Reklamskatt 8% och mervärdesskatt 25% tillkommer.

För mer information, kontakta:
Linda Nevrén, Klubbchef/VD
linda@haverdalsgk.se