Välkommen till Haverdals Golfklubb!

Här möts du av en härlig klubbkänsla med gemenskap, glädje och utveckling.

Golfbanan har seaside-karaktär och ligger på ett underlag av sandjord som ger en mycket lång golfsäsong med utmärkt skick.

Det flacka markområdet gör att promenaden är behaglig och avslappnande, när man tar sig an de spännande golfhålen som går delvis i öppen terräng och delvis i skogsmiljö. Vinden är alltid en faktor att räkna med på de omväxlande långa och korta hålen. Avslutningen i den vackra skogsmiljön med majestätiska tallar är spännande och rolig.

Här finns utmärkta träningsmöjligheter med stor range, korthålsbana, djungelbana och ett övningsområde för egna bollar.

Inför 2018 har nu en omorganisation genomförst där allt förutom restaurangen drivs av Haverdals Golfklubb. Träningsverksamheten ansvaras nu av Kristian Söderström Malmborg, Cecilia Leijon-Fröjd och Anders Israelsson som nu också är VD. Pro Olle Karlsson befinner sig fortfarande hos oss på Haverdals Golfklubb under sommarhalvåret men i egen regi som innan. I shop och recpetion träffar ni både tidigare personal men även några nya tillskott som exempelvis Elisabeth Magnusson som ny ansvarig receptionist.

Haverdals Golfkrog erbjuder servering av fantastiskt god mat i klubbhuset men även olika arrangemang.

I juli varje år lockar den populära Haverdalsveckan, med många gäster som kommer tillbaka år efter år. Detta är en av de bästa veckorna på hela året!

Haverdals Golfklubb är medlem i Svenska Golfförbundet sedan 1989 och banan är ursprungligen ritad av Anders Amilon. Christian Lundin är nu banarkitekt och Banchef är Stefan Lundh sedan flera år tillbaka.

Film - Haverdals GK