Våra tränare

<p>Varmt välkommen till Halmstad Golfakademi!</p>

Anders Israelsson

Head Pro

Head Professional på Haverdals GK sedan 1989 och medlem i PGA sedan 1983. Innehar högsta kategorin (M5) i PGA:s kategorisystem.

Hade uppdrag som förbundskapten åt Svenska Landslaget för funktionshindrade under åren 1996 till 2000 och är en av landets bästa tränare enligt Golf Digest´s tränarranking 2006. Har mångårig erfarenhet av golfskolor både i Sverige och i andra länder.

Olle Karlsson

Pro

Olle har en spännande bakgrund i golfvärlden och har spelat golf på EuropaTouren i 10 år, blev proffs och medlem i PGA 1989. Olle bor i Spanien, mitt i golfdalen Nueva Andalucia, och ägnar sig åt golfen på heltid.

Kristian Söderström

Assisterande tränare

Assisterande PRO på Haverdals GK.

Går tränarutbildningen steg 4 genom PGA. Kristian har en bred bakgrund inom golf då han själv tävlat på elitnivå i Sverige och varit ett år i USA på college.

Han har även en akademisk bakgrund inom Biomedicin – Inriktning fysisk träning från Högskolan i Halmstad vilket är ett stort komplement till rollen som golftränare. Kristian har hittills hjälpt både golfelever på Aspero Idrottsgymnasium så som elitspelare i Halmstad med fysträning specificerat mot golf.

Kristian är ansvarig för Nybörjarkurser och Juniorträning.