Halland Junior Cup 2018

Halland Junior Cup är en rolig matchspelstävling där juniorer i lag om fem juniorer upp till och med 15 år spelar match mot olika klubbar. Alla juniorer med HCP 54 eller lägre får vara med och alla klubbar i Halland bjuds in till denna tävling. I år kommer tävlingen spelas på Laholms 9-bana, Falkenbergs 9-hålsbana och Vilshärads Golfbana vilket gör att tävlingen utökas med en omgång jämfört med tidigare år.

Vi från Haverdals GK har ökat antalet deltagare flera år i rad och hoppas år 2018 att vi skall slå rekord i deltagarantal från klubben. Förra året var vi den klubb med flest juniorer representerade på Halland Junior Cup.

Vid intresse skicka ett mail till pro@haverdalsgk.se med Namn, Golf-ID och nuvarande HCP.

Denna tävling är PERFEKT att ha som första tävling vilket många juniorer haft genom åren.

Följande omgångar spelas under 2018:

Omgång 1: lördag 2 juni Laholms 9-håls bana. Anmälan senast 26 maj.

Omgång 2: fredag 3 augusti Falkenbergs 9-hålsbana. Anmälan senast 27 juli.

Omgång 3: lördag 22 september Vilshärads golfbana. Anmälan senast 15 september.