Halland Junior Cup 2019

Halland Junior Cup är en rolig matchspelstävling där juniorer i lag om fem juniorer upp till och med 15 år spelar match mot olika klubbar. Alla juniorer med HCP 54 eller lägre får vara med och alla klubbar i Halland bjuds in till denna tävling. I år kommer tävlingen spelas på Laholms 9-bana, Falkenbergs 9-hålsbana och Vilshärads Golfbana vilket gör att tävlingen utökas med en omgång jämfört med tidigare år.

Vi från Haverdals GK har ökat antalet deltagare flera år i rad och hoppas år 2019 att vi skall slå rekord i deltagarantal från klubben. Förra året var vi den klubb med flest juniorer representerade på Halland Junior Cup.

För att anmälan sig till tävlingen skicka ett mail till pro@haverdalsgk.se med Namn, Golf-ID och nuvarande HCP.

Denna tävling är PERFEKT att ha som första tävling vilket många juniorer haft genom åren.

Omgångar under säsongen:

Omgång 1: söndag 26 maj Laholms 9-håls bana. Anmälan senast 16 maj.

Omgång 2: onsdag 26 juni Flygstadens GK. Anmälan senast 16 juni.

Omgång 3: söndag 25 augusti Blixtoprs golfbana. Anmälan senast 15 augusti.