Våra elitspelare

Här nedan presenterar vi våra Elit-/Proffsspelare

Sebastian Brzezinski

PGA Golf Professional

Mitt namn är Sebastian Brzezinski 25 år gammal. Född i Falun men som tur är så är jag uppvuxen i trevliga lilla Halmstad. Innan golfen blev ett så kallat beroende så har jag en mängd olika idrotter i bagaget som bestod av tennis, fotboll, pingis, simning, karate, jujutsu ,friidrott , rodd och sist men inte minst golf.

Som sagt så började jag spela golf rätt så sent, tog mitt gröna kort när jag var 12 år gammal och härjade runt på en pay and play bana. Sen så fick mina föräldrar ett tips från en nära kompis till Anders Israelsson som sa om han (jag) ska utvecklas så måste han spela på större banor samt att träna med ungdomar i samma ålder. Så runt 14 års ålder var man officiellt medlem på Haverdals GK och med både Fredrik Wetterstrand, Anders och Olle Karlssons hjälp så har man utvecklats enormt mycket. Haverdals motto gemenskap, glädje och utveckling har gjort mina 11 år här på denna klubb väldigt roliga och lärorika vilket gjort mig till den golfspelare jag är idag.

Just nu så studerar jag på högskolan i Halmstad på ett golfcollege vid namn Scandinavian college of sport där jag avklarat 2 av 4 år av utbildningen och ser fram emot de 2 kommande åren. Utbildningen heter professionell idrottskarriär och arbetsliv som hjälper mig med att utveckla alla delar i spelet, både mentalt som fysiskt samt andra delar som gör oss attraktiva på arbetsmarknaden.

Jag är en seriös kille som kämpar hårt och ger aldrig upp. Många timmar läggs ner både på golfbanan som på gymmet. Min tävlingsnivå är på nordiska ligan som innebär den största touren i Skandinavien som spelas i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Min största dröm är att lyckas inom golfen och vara bland topp 100 i världen. Mitt mål är att kunna spela på Europa touren och vidare ut mot pga touren. Jag vet att jag har kapacitet och tron på mig själv för att nå de nivåerna, det är bara tiden som avgör.