Autogiro

Som fullvärdig medlem i Haverdals Golfklubb kan du from. 2017 välja att betala din årsavgift via Autogiro!

Villkor för Autogiro

Som medlem ansöker du om Autogiro via IT-systemet SITRA innan vår årsfakturering i mars.
Alla medlemsfakturor skickas ut efter årsmötet och årets första Autogirobetalning sker i slutet på mars.

En administrationsavgift tillkommer på 30 kr per månad, dvs. 300 kr per år (betalning sker via autogiro under 10 månader).
(mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november och december)

Dragning av månadsbeloppet sker från ditt konto i slutet av varje månad.

Ps. Vänligen notera att möjligheten med Autogiro endast gäller våra fullvärdiga medlemmar, ej alternativa medlemsformer.

Gör så här!

• Surfa in på www.sitra.se/golf/spelare/login>>.

• Klicka på knappen ”Ny användare” i inloggningsrutans övre högra hörn, fyll i uppgifterna och välj din klubb. Kom ihåg att ange samma e-postadress som du är registrerad i GIT med. Skapa ett nytt konto genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”.

• Inom kort kommer du att få ett mail till den angivna e-postadressen innehållande en länk. Klicka på länken för att slutföra registreringen av ditt konto. Du kommer att få välja ett lösenord och därefter kan du logga in och ansöka om autogiro.

Observera att tjänsten endast är tillgänglig för medlemmar som har ett bankkonto kopplat till sitt personnummer.

Kontakta oss om du har några frågor:
info@haverdalsgk.se

Vanliga frågor ang. Autogiro

Varför är det en extra kostnad för autogiro?
- Klubben använder IT-systemet Sitra för administration av Autogiro, vilket innebär en kostnad för klubben vid varje autogirodragning.
- Autogiro innebär också extra administrationshantering vid årsfaktureringen samt varje månad för varje autogirodragning.
- Hela intäkten för årsavgiften via autogiro sker inte i mars, utan löpande varje månad fram tom. december, vilket innebär en lägre likviditet för klubben och minskade ränteintäkter.

Är det ok med autogiro vid andra medlemsformer som tex. familjemedlemskap?
Ja, familjemedlemskap är en form av fullvärdigt medlemskap, vilket innebär att det är ok.
Däremot godtar vi inte ansökningar om autogiro för vardags-, student- och greenfeemedlemskap.

Hur vet jag vilken mailadress jag har i GIT?
Din mailadress i GIT är den mail du har registrerad när du loggar in på Min Golf.

Vad menas med att autogiro endast är tillgängligt för medlemmar som har ett bankkonto kopplat till sitt personnummer?
Du kan endast ansöka om autogiro till ditt eget, personliga bankkonto.