Äldre Golfkompis

Min äldre golfkompis är i år Hugo Budenberg som tar hand om juniorerna.

Målet med att ha en ¨Äldre golfkompis¨ på plats på klubben är att uppmuntra spontanidrott!

Vi vill få de yngre juniorerna att känna sig sedda, trygga och välkomna på klubben. Det är inte meningen att det ska vara någon kurs eller ett läger utan bara ett sätt för yngre juniorer att komma igång med sin golfträning och ha någonting att göra på sommarlovet. Det är ingen anmälan utan bara att dyka upp mellan 10-13 om man vill ha lite roligt på golfklubben, dagarna som gäller ser ni nedan.

Äldre golfkompis finns till hands för att hjälpa de yngre juniorerna att komma ut på banan, räkna poäng, olika steg i golfäventyret, visa olika sätt som man kan ha roligt med golf genom olika tävlingar och träningsövningar men för att också vara en trygghet för föräldrar att våga lämna sina lite yngre barn på golfbanan.

Barnen bör dock vara så pass gamla så att de även kan klara sig utan uppsikt. De bör kunna ta ett visst egen ansvar och bör därför inte vara för unga. Vi vill att barnen lämnar ett telefonnummer till sin målsman eller någon annan vuxen och att de gärna meddelar när de lämnar sin Äldre golfkompis.

Tid 10.00 - 13.00

Måndag 19 juni