Fritt spel - Hallands Juniorer

Fritt spel för alla Hallandsjuniorer på alla Hallandsklubbar!

Hallands Golfklubbar har gemensamt beslutat att erbjuda alla juniorer i Halland fritt spel under säsongen 2015!

Reglerna för detta ser du nedan:

• Fritt spel för alla juniorer (inte enbart tävlingsspelare) på alla banor i distriktet under säsongen 2015.
  • Junior är alla som är födda 1994 eller senare
  • Undantag är spel på Halmstad GK vecka 26-33
  • I övrigt gäller det alla klubbar alla veckodagar hela säsongen, obegränsat antal rundor
  • Registrerad som aktiv medlem i en Hallandsklubb
  • Gäller därmed ej så kallad greenfee medlem

En inspelsrunda skall alltid erbjudas fritt inför tävling på Skandia Hallandstour.

Tidsbokning efter respektive klubbs gällande regler.

Du skall alltid anmäla dig i receptionen för registrering som greenfee-gäst (även om du inte skall betala).

Spelar du när receptionen är stängd skriver du in dig i green-fee boken precis som vanligt samt skriver ”Junior” i fältet för betalning.

Tänk på att du är gäst på respektive klubb!

Har du några frågor kan du alltid höra med tränare eller reception på din egen klubb.

Vi önskar dig en trevlig golfsäsong med många trevliga rundor!

Klubbarna i Halland

För ytterligare upplysningar eller frågor kontakta:
Christer Carlsson, Hallands Golfförbund 070 672 61 41