Juniordekal

Stöd våra duktiga juniorer genom att köpa Juniorsponsordekaler!

Haverdals Golfklubb har under många år utmärkt sig som en av de största juniorklubbarna i landet. Klubben har blivit utnämnd till ”Årets Golfklubb” av Golfjournalisterna och till ”Årets Junioranläggning” av Svenska Golfförbundet.

Juniorverksamheten bygger på glädje, gemenskap och utveckling, medan resultat får komma i andra hand. Ju roligare det är, desto mer tränar man. En syn som visat sig gynna både bredden och eliten. Genom att fokusera mer på utveckling än resultat får vi tryggare ungdomar som tränar mycket, samtidigt som vi minimerar utslagning och andra negativa aspekter med idrott. Vi har ett uttalat vision och målprogram med vår verksamhet.

Haverdals GK är den klubb i Halland som har flest spelare på elit junior touren och svenska proffs touren. Att erbjuda en genomtänkt verksamhet med hög kvalitet kostar pengar. Samtidigt vill vi inte att ekonomin ska vara ett hinder för den som vill delta i vår verksamhet. Haverdals GK är en ideell förening helt utan vinstsyfte. Varje ekonomiskt bidrag går direkt in i juniorverksamheten och kommer till nytta.

1 st dekal 75kr
2 st dekaler 100kr
eller valfritt högre belopp

Finns att köpa i kansliet eller i shopen.

Dekalen passar att sätta på bagbrickan (medlemsbrickan), men gör sig även bra på exempelvis bilen.