Årets tävlingsvecka V 28

Årets Golfvecka (8 juli -13 juli)

Under denna vecka (v 25) kan ni börja anmäla till tävlingarna under årets golfvecka. Nu under onsdagen kan ni börja anmäla till Sventigs Bil/Haverdals Cup där ni kan vinna en bil (Audi A1) på hål 7.

Anmälningar till respektive tävling öppnar precis 3 veckor före vilket gör att ni på lördag kan anmäla er till Guldägget.

Här kommer lite info om årets golfvecka:

8 juli Toms cup-Greensome

Juniorernas tävling där alla intäkter går oavkortat till deras verksamhet, det blir massor av aktiviteter runt tävlingen den dagen samt ett ”smarrigt” startkit från dagens sponsor ”Toms”, tävlingen spelas i två-mannalag

9 juli Kökscentrum Elon Cup-Bästboll

En klassiker på vår golfvecka, fint prisbord skänkt av dagens sponsor ”Kökscentrum”, tävlingen spelas i två-mannalag

10 juli Svenstigs Bil/Haverdals cup – singeltävling

Golfveckans enda singeltävling i 3 klasser (före detta Anders cup) massor av fina priser denna dag. Det blir ”Utmaningen” på hål 5 där du får dubbelt upp på satsat belopp vid greenträff. På 14.e blir det närmast hål med vinst i form av driver om du vinner, du köper ett Titleist 3-pack bollar vid start för att vara med på denna tävling.

*Vinn en bil !!, Vid hole in one på 7:an vinner du en Audi A1, sponsrad av Svenstigs Bil AB (gäller ej professionella golfspelare)

11 juli Friendly Game-Scramble

”Nyhet på Golfveckan” Scramble i 4-mannalag, Här bjuder klubben på tävlingsgreenfee för våra gäster, tanken är att ni medlemmar kan bjuda in goda vänner ”presumtiva medlemmar” på en härlig dag på Haverdals GK i denna lagtävling, det går givetvis bra att vara med i en boll med bara medlemmar också.

12 juli 2 Generationer- Greensome

Vår populära generationstävling spelas som greensome i två-mannalag. Det går bra att spela som förälder/barn och far-mor förälder/ barn.

13 juli Guldägget-Foursome

En perfekt avslutning på veckan, tävlingen spelas som Foursome för äkta makar/sambos. Mårtenssons Ur&Guld som är sponsor för denna dag står som vanligt för ett fantastiskt prisbord.

Välkomna till en supervecka
Tävlingskommittèn