Autogiro

Vi kan nu erbjuda dig som fullvärdig medlem i Haverdals GK att dela upp betalningen av din årsavgift via autogiro!

Ansöker om Autogiro gör du via IT-systemet SITRA, innan vår årsfakturering i mars.
Alla medlemsfakturor skickas ut efter årsmötet och årets första autogirobetalning sker i slutet på mars.

Din årsavgift blir uppdelad på 10 tillfällen, en administrationsavgift tillkommer på 30 kr per månad, dvs. 300 kr per år (betalning sker via autogiro under 10 månader).
(mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november och december)

Dragning av månadsbeloppet sker från ditt konto i slutet av varje månad.

Ps. Vänligen notera att möjligheten till autogiro endast gäller fullvärdiga medlemmar (ej alternativa medlemsformer) och för dig som har ett bankkonto kopplat till ditt personnummer.

Gör så här!

• Surfa in på www.sitra.se/golf/spelare/login>>.

• Klicka på knappen ”Ny användare” i inloggningsrutans övre högra hörn, fyll i uppgifterna och välj din klubb. Kom ihåg att ange samma e-postadress som du är registrerad i GIT med. Skapa ett nytt konto genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”.

• Inom kort kommer du att få ett mail till den angivna e-postadressen innehållande en länk. Klicka på länken för att slutföra registreringen av ditt konto. Du kommer att få välja ett lösenord och därefter kan du logga in och ansöka om autogiro.

• Ansökan ska sedan skrivas ut, signeras och skickas per post alt. scannas in och skickas per mail eller lämnas till Haverdals GK.

Observera att tjänsten endast är tillgänglig för medlemmar som har ett bankkonto kopplat till sitt personnummer.

Kontakta oss om du har några frågor:
info@haverdalsgk.se