Hela Halmstad går för vatten – gå med du också!

Lördagen den 13 maj, kl 10-15 finns Haverdals GK på plats i Norre Katts Park.

Gå för vatten du också! Vi hoppas att många av klubbens medlemmar, både unga och gamla, också vill delta och  vara med och hjälpa barn och familjer i Afrika att få tillgång till rent dricksvatten.

Föreningslivet i Halmstad får samtidigt ett ekonomiskt stöd. Ju fler deltagare desto mer bidrar sponsorerna med. En del av intäkterna går sedan tillbaka till de tio deltagande föreningarna - Haverdals GK får sin del av kakan. Så, var med du också! 2 km är ungefär lika med avståndet från utslag på hål 1 till att håla ut på hål 6. Hur gärna går inte vi golfare ännu längre?

Intäkterna från sponsorer och partners går oavkortat till Rotaryprojektet "Rent vatten i Afrika" och till medverkande lokala föreningar, maximalt 10 000 kr per förening.

Varje sommar ordnar Haverdals GK golfskola för både barn och vuxna. De yngsta är 7 år - någon övre åldersgräns finns inte!

Ta chansen och gå med på denna GRATIS promenad längs med Nissan. En tipspromenad med fina priser utlovas.

Initiativet till ”Halmstad går för vatten” kommer från de fem Rotaryklubbarna som arrangerar eventet för tredje året i rad.