Inspirationsdagen 5 mars

Trots kyla och snålblåst lockade vår Inspirationsdag 50 av våra kvinnliga medlemmar!

Dagen inleddes med en 4-manna scramble på vår korthålsbana, där vår Pro Anders och våra Elitspelare Josefin Odenring och Madeleine Högfeldt hjälpte till.

Det bjöds sedan på kaffe och fika, samtidigt som Förbundsdomare Stefan Ågren höll i en lite klurig Regelquiz.

Dagen avslutades med att vi gick igenom några intressanta diskussionspunkter:
1.  Vad skulle du vilja att Haverdal anordnar för aktiviteter/tävlingar under kommande säsong?
2.  Känner du att du som kvinna blir bemött på ett annorlunda sätt jämfört med män, i golfsammanhang?
3.  Hur skulle du vilja att Haverdals Golfklubb såg ut om ca. 5 år?

En intressant synpunkt som kom upp, var att herrar borde ha mer respekt för damer som spelar snabbare, har hänt vid flera tillfällen att herrbollar inte släpper igenom dambollar, trots att damerna får vänta.

Följande önskemål kom upp:

- Fler aktiviteter för nybörjare, bl.a. gemensamt spel på banan och mer coaching.
- 3-generations tävling.
- Förbättring av greenerna på korthålsbanan.
- VSOP med en dam och en herrklass.
- Papperskorgar vid främre tee.
- Mer uppmärksamhet för våra juniorer.