Klubbchef/VD

Haverdals Golfklubb bildades 1989 och ligger i Halmstad - ”Sveriges Golfhuvudstad”. Här möts man av en härlig klubbkänsla med gemenskap, glädje och utveckling! Vår välskötta 18-hålsbana är lätt kuperad, medelsvår park- och skogsbana med seasidekaraktär. Såväl bana som administration är i ständig utveckling och IT är ett centralt inslag i vår arbetsmiljö. Klubben har en stabil ekonomi och är Pilotklubb för Svenska Golfförbundets projekt ”Vision 50/50”, ett jämställdhetsprojekt som syftar till fler kvinnor inom golfen. Klubben har ett helägt driftsbolag, Haverdals Golf AB.

Vår nuvarande Klubbchef/VD har valt att gå vidare i sitt yrkesliv, varav vi söker Dig som på heltid vill arbeta som

KLUBBCHEF/VD

Haverdals Klubbchef/VD är direkt underställd styrelsen, har ett övergripande ansvar för att utveckla och driva klubbens och bolagets verksamheter. Detta kräver gedigna kunskaper inom ekonomi, personal, marknadsföring och IT. Vi söker en utåtriktad person med hög social kompetens, med god förmåga att leda och motivera sina medarbetare. Vi vill erbjuda våra medlemmar olika aktiviteter inom vår verksamhet, varav vi gärna ser att du är lite av en ”idéspruta” för att kunna fortsätta utveckla klubben. Förmåga och gärna erfarenhet av att leda och driva förändringsarbeten samt projekt, ser vi som en fördel då vi har påbörjat förändringsprocesser inom olika områden. Du behöver vara mycket ”service-minded”, för att i samarbete med övrig personal kunna ge allra bästa service till såväl medlemmar, gäster som samarbetspartners, liksom att internt och externt kunna marknadsföra och representera klubben. Personen vi söker ska ha goda kunskaper om golf och dess traditioner samt känsla för den ideella organisationen.

Rekrytering sker löpande, men sista ansökningsdag är den 12 maj 2017. CV samt löneanspråk skickas per mail till ulfpersson92@gmail.com eller per post till Haverdals GK, c/o Ulf Persson, Särdals gränd 1, 305 71 Haverdal. Märk din ansökan med ”Klubbchef”.

För information om klubben och vår verksamhet, se gärna vår hemsida (www.haverdalsgk.se) och för frågor angående tjänsten kontakta vår Vice Ordförande Ulf Persson, telefon 070-564 61 44 eller mail ulfpersson92@gmail.com .

Kommentarer

Fler artiklar