Ny Klubbchef

Välkänd profil blir ny Klubbchef för Haverdals GK!

Arbetet med att finna en ny klubbchef/VD har varit intensivt och många har anmält sitt intresse, vilket bekräftar det goda rykte som Haverdals GK har.

Efter ett intensivt och snabbt arbete har styrelsen funnit en intressant lösning som vi tror blir mycket bra för klubben genom att anställa Anders Israelsson som ny klubbchef.

Vi är övertygade att Anders med sin breda erfarenhet och stora kontaktnät har mycket goda förutsättningar att leda Haverdals GK in i framtiden. Det kommer även att innebära viss organisationsförändring med en mycket bra helhetslösning med ökad servicegrad för både medlemmar och greenfee-gäster. Detta kommer göra att Haverdals GK är ännu bättre rustad för framtiden.

Anders kommer som en del i sin tjänst fortsätta att vara idrottsansvarig och även fortsätta ge lektioner. Anders kommer formellt att tillträda tjänsten den 1 augusti och kommer parallellt under hösten att avveckla sin roll i shopen. Detta innebär att från årsskiftet kommer Anders inte ha något ekonomiskt intresse i shopverksamheten.

Shopen kommer att från nästa år drivas i annan regi.

/Styrelsen