Vinterträning FYS - via distans

På grund utav rådande pandemi har vi ej kunnat genomföra majoriteten av tänkta kurser men erbjuder nu nytänkande utbud där fokus ligger på fysträning kopplat till golfspelet som enkelt går att genomföra hemifrån. 


Vinterträning - FYS - Två olika grupper enligt nedan (10 veckor - start onsdag 2/12 vecka 49 & t.o.m vecka 8 2021)

1. Träning med fokus på rörlighet & stabilitet 

2. Träning med fokus på styrka & explosivitet 

Pris: 1000:- / grupp (1500:- om ni vill vara med i båda)

OBS! HALVA PRISET FÖR JUNIORER - 21 ÅR ELLER YNGRE 

 

Träningspassen kommer att spelas in i förväg av Kristian där han visar olika svårighetsgrader kring varje övning samt förklarar syftet kopplat till er golf så ni samtidigt får lite utbildning. Träningspassen kommer att innefatta träning med egen kroppsvikt och golfklubba/träpinne men där man självklart kan lägga till vikter om man har det hemma så att alla oavsett bakgrund kan få stor nytta av träningen, nybörjare som erfaren. 

Efter Kristian gått igenom och förklarat kring övningar som ett intro genomför han träningspasset i videon så ni kan träna samtidigt som honom om ni önskar. Upplägget kommer vara klassisk cirkelträning där Kristian visar halva passet och där ni bara genomför fler varv av övningarna för att utöka träningstiden. Själva träningen kommer vara ca 15 minuter det Kristian går igenom och där ni då får ett mycket bra träningspass på 30 minuter om ni genomför dubbelt av videon. Alltså kan ni genomföra er träning precis när ni vill och se videon obegränsat med antal gånger under kursens gång. 

Detta är en utmärkt kurs till att genomföra på hemmaplan i dessa tider och som kommer ge er golfutveckling även fast ni inte är på golfbanan. Under varje vecka har ni även möjlighet till att ställa frågor till Kristian på mail kopplat till övningarna om ni önskar fler anpassningar eller annat till er träning. Varannan vecka blir det nya träningsvideos med en del nya övningar samt fortsatt utbildning som intro. Varje träningsvideo kommer via länk och går att se via dator, surfplatta eller telefon.

Med Kristians kompetens inom fysträning kopplat till golfspelet kan vi garantera en intressant, givande och utvecklande kurs. För ni vet väl om att Kristian har en 3-årig högskoleutbildning inom fysträning, jobbat som personlig tränare flera år samt hjälper till i landslagsverksamheten i Sverige som fystränare?! 

PS! Alla ni som anmäler er till någon av våra 2 digitala fysträningskurser är med i utlottningen av en 9-håls spellektion med Kristian (värde 1500:-)

Häng med på denna nytänkande kurs som kommer höja er kvalité i vardagen under den konstiga tid vi lever i samt förbereda er inför golfsäsongen 2021! - Obegränsat med platser såklart..!

 

OBS! Även öppet för icke medlemmar

 

KLICKA HÄR FÖR ATT TA ER VIDARE TILL ANMÄLAN SOM FINNS LÄNGST NED PÅ KOMMANDE WEBSIDA.

 

Varmt välkomna!

Vid frågor kontakta gärna Kristian på pro@haverdalsgk.se

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Info kansli 2020-12-07
Nyhet - Vinterträning hemifrån 2020-11-18
Rea i shopen 2020-09-10
Nya kurser & sommarens nyhet 2020-06-04
Utökad kursverksamhet 2020-05-14