Ombyggnad klubbhus

Vi och styrelsen är jätteglada att äntligen komma igång med ombyggnadsarbete med klubbhus och befintlig shop. Det har varit en lång process, men vi hoppas nu hittat riktigt bra och funktionella lösningar. Arbetet kommer att pågå under hösten och tidig vår, för att våra nya och fräscha lokaler skall stå klara till 2019 års säsong.

Byggarbetena kommer bedrivas av Byggnadsfirma Jonas Dahl AB som nu är kontrakterade som totalentreprenör, men vi kommer även att utföra en del jobb med egen personal, för att hålla nere kostnaden.

Arbetet påbörjas nu på måndag (8/10) och kommer att starta i nuvarande omklädningsrum och kanslidel. Dessa ytor kommer att vara avspärrade under byggtiden av säkerhetsskäl. Även utomhus kommer staket att sättas upp, vilket kommer att påverka våran parkeringsplats till viss del. Viktigt är att inte beträda dessa ytor.

Rent praktiskt innebär det att vi kommer hänvisas till den bakre entrén för besök i restaurangen eller lobbyn.

Omklädningsrum och toaletter i lobbyn kommer att vara avstängda, men toaletten på gaveln utanför restaurangen(efter hål 9) kommer att vara öppen. Alla toaletter på banan är såklart öppna så länge vädret tillåter .

Ovan ser ni ritningar på hur omklädningsrum och shop/receptions-del kommer byggas om. Ritningarna kommer även finnas uppe i lobbyn utanför restaurangen till er som är nyfikna.

Arbetet blir riktigt spännande att följa under vinterhalvåret och under våren skall allt vara färdigt.

I övrigt flyter allt på som vanligt vad gällande shop, tidsbokning och restaurang under resterande delar av året.

Med den nya organisationen känner vi oss redo att möta framtiden här på Haverdals Golfklubb!

Anders med personal och styrelsen