50 miljoner årligen till ungdomsidrotten i Sverige!

För er som är medlemmar på Svenska Spel finns möjligheten att stötta era favoritföreningar i landet genom ditt spelande och detta genom något som heter Gräsroten. 

Från och med den 1 januari 2019 finns Gräsroten hos både Svenska Spel Sport & Casino och Svenska Spel Tur. Om du från 2019 spelar i båda bolagen bidrar du med poäng till respektive bolag, men i en gemensam poängpott. Varje krona ger 10 poäng till din favoritförening, eller fördelat på de föreningar du valt. 

Svenska Spel fördelar årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten via Gräsroten och 2018 var exemeplvis Hammarby IF Fotbollsförening som fick mest bidrag - hela 1.557.186:-! Hela 21.785 personer hade Hammarby IF registretade som favoritförening via Gräsroten. 

Vi från Haverdals Golfklubb vill tipsa alla er som är medlemmar på Svenska Spel att välja just Haverdals GK som er förening att stödja. Under 2018 var det endast 22 personer i hela Sverige som stöttade Haverdals GK genom Gräsroten och detta bidrog med 627:- till vår ungdomsverksamhet. 

Så om du som läser detta är medlem på Svenska Spel, logga gärna in och stötta oss via Gräsroten. Tipsa gärna personer i din närhet som kanske också är medlemmar så borde vi kunna öka från 22 personer år 2018 till flera 100 personer till år 2019. 

Klicka här för att slussas vidare till din registrering av favoritförening

Kommentarer