Tack för mig!

Tiden går fort när man har trevligt och dessa fyra år har verkligen gått fort, men en del projekt har jag hunnit med och några av de största har varit vår nya hemsida, hektometersystemet, 25-års jubileum, bolagisering, Vision 50/50, SGF's tillväxtprogram och arrangemang av JMI-final, Nordea Tour för herrar och Nordea Tour/Letas för damer.

Jag vill ge en stor eloge till vår banchef Stefan och hans personal för det fina arbete de gör på banan och även till Jessica och receptionspersonal för den toppservice de alltid ger såväl medlemmar som gäster! Bosse, Kicki och Jonas på Golfkrogen, med en alltid välsmakande lunchbuffé samt Anders med sin personal i Shop och träningverksamhet av högsta kvalité, spelar också en mycket stor roll för klubben, där alla delar är lika viktiga för den golfupplevelse vi ger. Vi har varit ett fantastiskt bra team tillsammans!

Ett stort tack till all personal, styrelse, kommittéer och medlemmar, jag lämnar nu med varm hand över till Anders och önskar honom och klubben lycka till av hela mitt hjärta, kommer sakna er alla!

/Linda Nevrén
Klubbchef/VD