Tack för mig!

Efter drygt 10 år lämnar jag nu Haverdals Golfklubb för att gå vidare till nya utmaningar. Det känns overkligt när man har tillbringat så många timmar på klubben att dagen är kommen, men nu tänker jag mig att jag ska spela lite mer golf själv istället och vistas liter mer ute på banan!

Under dessa år har jag lärt känna många medlemmar och greenfee-gäster, och jag har lärt mig så otroligt mycket under tidens gång. Denna familjeklubb har gått från klubb till bolag, ökat i medlemmar, ökat i greenfee och har framförallt en fantastisk bana som vi kan skryta om.
Jag själv har utvecklats mycket som person och har alltid varit mån om att hjälpa alla på bästa sätt.

Stort tack till alla mina goda arbetskollegor för många härliga skratt och gott samarbete.
Tack till alla ideellt arbetande för det slit de lägger ner för klubben.
Tack till alla medlemmar för de här åren!
Tack även för blommor, presenter, trevliga mail och telefonsamtal, det värmer gott i mitt hjärta!
Stort lycka till, till Anders med personal framöver. Ska bli spännande att som medlem få följa utvecklingen.

Stor kram till er alla & så ses vi på golfbanan!

Vänliga hälsningar Jessica