Teen Tour, Hallandstouren & nya Golfäventyret Cup

Nu på söndag den 20/5 arrangerar Haverdals Golfklubb i samarbete med Hallands Golfförbund och Svenska Golfförbundet juniortävling för alla nivåer. 

Spel och tävling kommer att ske både på stora banan (Teen Tour / Hallandstouren) samt runt om vår korthålsbana för de juniorer med handicap 37 eller högre där dem spelar 100, 50 och 30-banan. I samband med detta kommer flera andra aktiviteter ske i linje med juniormaterialet "Golfäventyret". 

Att även skapa tävling, spel och aktivitet för juniorer med 37 i handicap och högre samt juniorer ej med grönt kort är en ny satsning från Hallands Golfförbund och Svenska Golfförbundet. Eftersom att detta är helt nytt och vi på Haverdal är först ut med "Golfäventyret Cup" kommer även personer från Svenska Golfförbundet vara med under söndagens aktiviteter och tävlingar samt ett filmteam som är på plats för att framöver visa upp detta för resterande del av GolfSverige.

Alla juniorer mellan 5-21 år är välkomna att delta i dagens aktiviteter och spel på 100, 50 och 30-bana. Självklart är alla vuxna och föräldrar också välkomna att vara delaktiga under dagen eller bara passa på att se en fantastisk golfdag i juniorernas tecken. 

För att få mer information angående dagen klicka HÄR

Sista anmälan till dagen är torsdag den 17/5. Anmälan genomförs till pro@haverdalsgk.se alt. josefin@odenring.se 

 

 

Kommentarer