Trevlig artikel i Golf Digest!

"Det som var en relativt ful ankunge har utvecklats till en vacker svan."

I senaste numret av Golf Digest (nr 1, 2017) finns en mycket trevlig artikel publicerad om Haverdals Golfklubb.

"Det halländska kustlandskapet är i många stycken idealiskt för golf, men inte många banor har lagts ut på lika gynnsamt underlag som Haverdals Golfklubb. Klubben är belägen strax norr om Halmstad, ungefär en kvart med bil från såväl Stora Torg som Tylösand. Sandjorden gör banan utmärkt i alla väder och den behagliga öppna karaktären bryts av med en del trädkantade hål som ger skön omväxling. När man väl tagit sig från parkeringen och passerat klubbhuset öppnar paradiset upp sig."

"Det finns inget dåligt hål på banan, men sista nio känns något bättre och kanske lite roligare. Det är nästan så att man redan med två-tre hål kvar börjar snegla på klockan och fundera på om det går att klämma in en runda till innan det blir mörkt. Revansch behövs på några av hålen som nesligt snodde slag istället för att släppa till ett par eller en birdie."

Läs gärna hela artikeln som du hittar via länken!