Vi vill knyta fler företag till Haverdals Golfklubb!

Till dig som är medlem i Haverdals Golfklubb, bli belönad med ett presentkort i shopen, lunchkort i restaurangen eller greenfeebiljetter.

Planeringen inför år 2014 har startat. Under det här året har vi avtal med ett 40-tal företag och sponsorer och nu pågår arbetet med att förlänga avtalen med dessa. Samtidigt har vi påbörjat ett arbete med att knyta fler företag till vår golfklubb. I det arbetet vill vi gärna ta hjälp av din kunskap och dina kontakter! Vi hoppas därför att du har både tid och lust att vara med och värva nya företag. Varje värvning belönas rejält!

Känner du någon företagare som du tror kan vara intresserad av att, genom sin marknadsföring och profilering, bli en samarbetspartner till Haverdals Golfklubb? Kanske som ett nytt område eller genom att välja vår klubb. För varje värvning som med din hjälp leder till ett avtal med klubben, belönar vi dig. Vi tänker oss presentkort i shopen, lunchkort i restaurangen eller greenfeebiljetter.

Klubben har funnits i snart 25 år och har vuxit på flera sätt. Som mötesplats för den sociala gemenskapen för ungdomar och vuxna i alla åldrar, som idrottsförening med målsättning att bedriva en verksamhet med hög kvalitet som stimulerar till utveckling inom golfsporten. För den nybörjare eller erfarne golfare som väljer att spela golf i Halmstads kommun, ska Haverdals Golfklubb vara det självklara valet – en plats för möten och trivsel, både på klubben och i de sociala medierna.

Det är till denna miljö som Haverdals Golfklubb, gärna med din medverkan, vill knyta till sig fler företag som är intresserade av att framöver vara klubbens samarbetspartners. Det är företag som ser ett värde i att marknadsföra sig genom att synas med reklamplats på anläggningen eller som annonsör på vår hemsida www.haverdalsgk.com eller i banguiden. Priset för att vara med varierar beroende på omfattning. I utbyte får företaget med sina anställda och kunder, rikligt med upplevelser och förmåner.

Vet du redan nu någon företagare som är intresserad av att engagera sig i Haverdals Golfklubb? Har Du egna idéer eller tankar kring formerna för ekonomiskt stöd till vår klubb? Då är vi självklart intresserade att ta del av dessa.

Ta kontakt! Du är när som helst välkommen att hör av dig, i första hand till vår klubbchef Linda Nevrén som nås via linda@haverdalsgk.com eller tel. 035-14 49 90. Jag nås via christer.harplinger@telia.com eller tel. 070-374 48 01.

Tack på förhand för att du engagerar dig i marknadsföringen av vår klubb och dess framtid!

Vårt motto är Gemenskap – Glädje – Utveckling.

Vänliga hälsningar

Marknadsföringskommittén
Christer Harplinger
ordförande

Kommentarer

Fler artiklar