Tävlingsfunktionär - PGA Halmstad Ladies Open at Haverdal

Våra tävlingsfunktionärer är mycket viktiga personer för att förbereda och genomföra tävlingen på bästa möjliga sätt!

Arbetsuppgifterna som en av våra funktionärer kan vara vitt skilda – allt från hantverkare till tävlingsledare. Alla är lika viktiga pusselbitar för att kunna förbereda, genomföra och avsluta tävlingen.

Som funktionär representerar du Haverdals Golfklubb och kommer få en vit pikétröja samt en långärmad vindtröja (blå för herrar & cerise för damer). Övriga kläder är personliga och vi uppskattar diskreta färger som vit och/eller svart i kombination med funktionärskläderna.

De dagar du är funktionär, bjuder vi på fika och lunch.

Du anmäler dig som funktioner via golf.se, leta upp "Funktionär - PGA Halmstad Ladies Open at Haverdal", här kan du sedan välja de dagar du har möjlighet att hjälpa till på.

Listor med scheman, hittar ni här nedan för varje grupp.

Boka redan nu upp datumet för vår trevliga Funktionärsmiddag, här på Haverdals Golfkrog, den 10 juni kl 18.30. Anmälan i reception/kansli & meddela gärna ev. matallergier. Välkomna!

NÄSTA FUNKTIONÄRSMÖTE KOMMER SKE I RESTAURANGEN, DEN 19 MAJ KL 18.30.

För frågor och mer information:
Tävlingsledare Claes Kramer
Mail: b.nilsson.035@bredband.net