ProAm - PGA Halmstad Ladies Open at Haverdal 2016

Onsdagen den 18 maj spelades vår ProAm i vackert vårväder, ett stort tack till alla som var med och gjorde dagen så lyckad!

Vi började med Workshop - Golf / Drop In, med våra Pro's Anders Israelsson, Olle Karlsson och Kristian Söderström, som efterföljdes av lunch på Haverdals Golfkrog.

Innan start var det samling av alla lagen på puttinggreen och tävlingsinformation från tävlingsledarna.

Efter en härlig runda på banan, med varierande resultat, var det dags för kvällens grillbuffé och vi underhölls av Niklas Musco - musiker, programledare för Idolsoffan 2015 och deltagare i Idol 2014.

Stort grattis till det vinnande laget Lag MTA Bygg & Anläggning, med 90p! Vinsten blev kristallglas och en flygtur över Halmstad, med Halmstad Flygklubb.

1. MTA Bygg & Anläggning
- Victoria Lovelady, Christel Jannerdal Borgryd, Jerker Seijsing, Karina Mattsson
2. Statoil Sannarp
- Johan Bertilsson, Sofia Ljunqvist, Oskar Sjödahl Alsén, Jan Gudmundsson
3. Hallands Golfförbund Lag 2
- Ingrid Lindblad, Julia Färm, Josefin Odenring, Nellie Ejresund

För komplett resultatlista, se länk!