Tackbrev - PGA Halmstad Ladies Open at Haverdal 2016

Vi har fått mycket positiv respons för arrangemanget och här nedan kommer vi löpande publicera de tackbrev som inkommer från bl.a. spelare.

Dear Ms. Nevrén!

I was one of the players who participated at the PGA Halmstad Ladies Open.

I wanted to take a few minutes to THANK YOU for hosting this fantastic event. The course was in great shape and the whole facility was amazing. Also thank you to the staff, greenkeepers and all volunteers. They were all SO friendly and nice and had always a smile on their faces. This made it even easier to forget about a bad bogey:) Had truely a great time!

Thank you once again! Have a nice day.

Kind regards from sunny Austria

Austrian Golf Professional
www.schobergolf.at
sarah@schobergolf.at

Nina Pegova

Dear Ms Linda Nevren,

I would like to thank you and your colleagues for organizing such a great event.

All people involved in organizing PGA Halmstad Ladies Open in Haverdal were taking care about players. Big thanks to shuttle drivers, live scoring volunteers and green keepers that were able to prepare course well despite difficult weather conditions. I was really enjoying warm and friendly atmosphere of the event.

Would like to come back to Haverdal next year.

Kind regards,

Nina Pegova

Отправлено с iPhone

Fredrik Wetterstrand‎ till Haverdals Golfklubb

Tack Haverdals GK för en fantastisk tävling i helgen. Jag blir både stolt och tacksam över det jobb både anställda och medlemmar gör! Stolt över att tillhöra en förening som ser golf som en idrott. Tacksam för att så många vill ägna sin fritid åt att göra tävlingen till en speciell upplevelse för hårt satsande och i många avseenden bortskämda tjejer från hela världen.

Oavsett varifrån tjejerna kommer hör jag bara lovord. "Tänk om det alltid var så här proffsigt arrangerat.", "Om det fanns housing på alla tävlingsplatser hade man haft råd att spela fler tävlingar". "Hur kommer det sig att Sverige har banor i bättre standard än Spanien?". "Vilken service! Vilken härlig attityd hos alla som hjälper till". Det är bara några av de citat jag hört under dagarna.

För mig personligen känns det väldigt stort. Jag blev medlem 1996 och då var väl Haverdals GK inte en klubb man var stolt över direkt. Idag innebär mitt jobb att jag ser tävlingar runt om i Europa. Att få se tjejer som Maria Parra m fl på min hemmabana känns nästan overkligt. I sommar kommer ni att se Anna Nordqvist på OS. Om några år kommer flera av tjejerna som var på Haverdal att vara med på OS, även de svenska. Om det inte hade funnits klubbar som Haverdal hade de inte haft en möjlighet att ta de steg som behövs för sin utveckling.

Under en av dagarna träffade jag en golfbanekonsult. Han hade inte varit på Haverdal på sju år. Han trodde knappt att han besökte samma bana den här gången. Det är lätt att bli hemmablind och bara se uppslagna torvor, men det har hänt mycket på banan genom åren. Hål har byggts om, tråkiga områden har växt till sig och ramat in hålen, klipplinjer på fairways har justerats. Haverdal är idag en riktigt riktigt bra golfbana!

Ni som såg tävlingen - grattis! Ni som inte såg den - ni missade något. Ingen damtävling i Sverige kommer att ha ett bättre startfält i år.

Sofie Bringner

Tack Linda!
Jag vill tacka för en fint anordnad tävling hos er på Haverdal.
Det var en otroligt fin bana, trevliga funktionärer och bra arrangemang!
Jag hoppas att jag får möjlighet att vara med nästa år.

Stort tack!
Sofie Bringner

Mireia Prat

Good morning,
Thank you very much for all the week in Haverdal
 playing PGA Halmstad Ladies Open.
It has been a pleasure to play on this course, and the tournament has been really well runned.
Thank you so much to all the volunteers, staff, greenkeepers, restaurant, drivers and host families, they did an amazing job.

Hope to come back in the future,

Best regards,
Mireia Prat

Caroline Rominger

Dear Linda

Thank you very much for a great tournament last week. I hope I can come back next year and stay a bit longer. You have the best practice facilitiy I have ever seen, and I can tell you I have seen many!

Best Regards

Caroline Rominger
Schueracherstrasse 85
8700 Kuesnacht

Swiss Golf Professional
www.carolinerominger.ch
caroline@rominger.ch

Michele Thomson

I would like to take this opportunity to pass on my thanks to the organisers and sponsors of the recent LETAS event in Sweden. I was delighted this year to finish in 2nd place and I was thrilled to bits. The course was in great condition and the hospitality shown to us by the hosts and organisers was terrific and this always makes our stay far more enjoyable.

To the sponsors, as a development tour we cannot thank you enough for what you are doing to promote Ladies Golf across Europe. Without you we would have nothing so our deep appreciation of your continued support, it is appreciated by all the players no matter where they finish in the tournament. Many thanks for your support and encouragement.

Hope to see you all again next year.

Michele Thomson
LET & LETAS Tour Professional