Nybörjare

Erbjudande 2018

Kostnadsfri kurs och medlemskap 2018!

Erbjudandet riktar sig till dig som är 22 år och äldre. Nybörjarkurserna startar vecka 15 och pågår över två helger. Efter de två helgerna ingår 6 veckor av Träningskortet 2018 - Grön vilket innebär att ni fortsätter träna tillsammans i gruppen, men under en kortare tid per tillfälle. Detta gör förhoppningsvis att ni utvecklas bra under hela våren och vidare kan ta steget in till vårt stora Träningskort 2018 vid önskemål. I kursen ingår självklart fadderkvällar med våra medlemmar som hjälper er att komma igång ute på banan och få njuta av spelet. Vidare under säsongen 2018 ingår medlemskap vilket gör att ni spelar utan kostnad på vår fina bana.

Erbjudandet gäller för de första 40 personerna som anmäler sig till nybörjarkurserna. Det är således principen ”först till kvarn” som gäller!

Är ni familj och även vill att era barn ska prova på är de välkomna i vår fina juniorverksamhet. Vi har för närvarande ca 200 ungdomar i vår verksamhet varav ca 100 st. i regelbunden träning.

Gemenskap, glädje, utveckling

Det är våra ledord som till stor del sammanfattar vår verksamhet.

Vi tror på en aktivitet där alla är välkomna att delta, såväl ensam som familj, man som kvinna & gammal som ung! Det finns aktiviteter för de äldre, de yngre, de som vill tävla och de som uppskattar en promenad i frisk luft och underbar miljö!

Haverdals Golfklubb bildades 1989 och har sedan dess hunnit bli både Sveriges bästa juniorklubb och årets golfbana. Vi har en välskött bana, bra restaurang och en stark ekonomi.

Vi är för närvarande ca 1600 medlemmar som trivs tillsammans i klubben!

Kurs 1 (endast damer) 11, 12, 18, 19 april  kl 17:30-19:00 5 platser kvar
Kurs 2 14, 21 april kl 09:00-12:00 FULLT
Kurs 3 14, 21 april kl 13:00-16:00 FULLT
Kurs 4 15, 22 april kl 09:00-12:00 FULLT

I kursen ingår: Teorimaterial och lån av utrustning.

Alla som går nybörjarkurs under våren får även 10% på Träningskortet 2018 vad gällande perioden vecka 25-40 (16 veckor).

Vi ses på Haverdal!

För mer information & anmälan:

Mail: pro@haverdalsgk.se

HAVERDALS GOLFKLUBB

Sommarkurser

Välkommen till golfens underbara värld!

Våra nybörjarkurser får dig att upptäcka hur kul golf kan vara. Vi tar dig genom grunderna i spelet, teori och regelkunskap. Det vill säga allt som behövs för att komma igång på ett bra sätt. Nybörjarutbildningen är
auktoriserad enligt Svenska Golfförbundets normer. Fadderrundor ingår.

Kursdatum:

Kurs 1  2,3,5,6 juli kl 9-12
Kurs 2 23,24,26,27 juli kl 9-12

Instruktör: Cecilia Leijon-Fröjd

Pris: 1999 kr

I priset ingår allt material, övningsbollar samt lån av klubbor.

Du är också välkommen till våra kostnadsfria uppföljningsdagar.
Dessa är enbart öppna för dig som gått en nybörjarkurs hos oss.
Allt för att du ska känna dig väl omhändertagen i början av din golfkarriär.

Gratis uppföljningspass ingår - kontakta shop för info om dessa.

För mer information & anmälan:

HAVERDALS GOLFKLUBB

Mail: pro@haverdalsgk.se