Medlemsförmåner

Som medlem i Haverdals Golfklubb har du flera trevliga förmåner!

• Klubbsamarbeten: Falkenbergs GK och Ullared - Flädje GK – Där spelar ni mot 50% av ordinarie greenfee alla dagar samt gratis greenfee på deras klubbtävlingar med undantag av klubbarnas golfvecka.

Isabergs GK - Erhåller ni 20% rabatt alla dagar på ordinarie greenfee.

Bråvikens GK – Betalar seniorer 300kr och juniorer spelar fritt.

• Hallandsgreenfee: Utbytet innebär att Haverdals Golfklubbs medlemmar har rabatt vid spel på Hallands golfklubbar, och tvärtom. Hur stor rabatten är varierar från klubb till klubb. Kontakta alltid aktuell klubb för mer information, Hallandsgreenfee gäller t.om vecka 25 och från vecka 34 och framåt på måndag-torsdag, vissa klubbar även fredag (ej röda dagar).

• Gästgreenfee: Din gäst erhåller 200:- i rabatt på ordinarie greenfee när ni spelar tillsammans, gäller endast seniorer. (kan ej kopplas till andra rabatter på spel).

• Medlemsrabatt i shop: 5% på inköp i klubbens Fina Pro Quality shop.

• Möjlighet: Att köpa klippkort till hyra av golfbil för 1.300 kr (20 st 9-håls rundor) – gäller endast för spelare med läkarintyg.

• Årskort hyrvagn 600:- / år

• Förbokningsbara starttider: På helger mellan 09:00-09:50 och 14:00-14:50 fram t.o.m vecka 25 och från vecka 34, samt alla dagar vecka 26 - 33 mellan 09:00-09:50 och 14:00-14:50.

Dessa erbjudanden gäller ej följande kategorier av medlemmar

• Som greenfeemedlem kan man ej utnyttja Hallandsgreenfee och gästgreenfee.