HAVERDALS GOLFKLUBB SÖKER KLUBBCHEF/VD

Publicerat: 2021-09-14 - 12:28 - Skrivet av Kristian Söderström Malmborg

Vår nuvarande Klubbchef/VD Anders Israelsson har som bekant bestämt sig för att varva ner vid årsskiftet och nu söker vi en efterträdare till hans tjänst.

Gemenskap, glädje och utveckling är klubbens ledord.

Vi söker nu Dig som på heltid vill vara en nyckelperson i klubbens fortsatta utveckling.
Klubbchef/VD är direkt underställd styrelsen och har ett övergripande ansvar för att utveckla och driva klubbens och bolagets verksamheter. Detta kräver gedigna kunskaper inom ekonomi, personal, marknadsföring och IT.

Vi söker en utåtriktad person med hög social kompetens, som i samarbete med övrig personal vill ge den allra bästa service till medlemmar, gäster och samarbetspartners, liksom att internt och externt kunna marknadsföra och representera klubben. Erfarenhet av att leda och driva förändringsarbete och projekt ser vi som en fördel.
Personen vi söker ska ha goda kunskaper om golf och dess traditioner samt känsla för den ideella organisationen.

Urvalsprocessen kommer att påbörjas direkt, och ske löpande efter hand som ansökningar kommer in till Klubben. CV samt löneanspråk skickas till ulfpersson92@gmail.com

Vid frågor angående tjänsten kontakta vice ordf Ulf Persson tel 070 564 61 44 eller ulfpersson92@gmail.com