Seniorträning 2023

Fem säsonger i rad har vi nu genomfört "Seniorträning" vilket numera är en av de mest efterfrågade kurserna/grupperna på hela golfklubben. Det förstår vi när helhetsbetygen från deltagarna år efter år ligger runt 9,5/10. 

Under säsongen 2022 utvecklade vi träningen genom att filma material på alla övningar och träningspass så deltagarna kunde titta på det i lugn och ro samt när träning skulle ske på egen hand. Perfekt komplement ifall ni som deltagarna missade något träningspass och enkelt kunde ta igen samt att egen repetition blev lättare och effektivare. 

 

Alla som väljer att vara med kommer att få träna i grupp vilket blir utvecklande och roligt och dessa träningar sker som en fast tid i veckan över totalt 20 veckor mellan perioden vecka 17-41 (träning totalt 20 veckor). Under säsongen sker några veckors uppehåll på grund utav andra aktiviteter i kalendern för våra tränare samt att några träningspass kan komma att slås ihop. Dessa veckor med uppehåll kommer vara vecka 23, 28, 30, 31 och 33. 

 

Nyheter inför 2023
Till säsongen 2023 har vi fortsatt att ta med oss lärdomar från deltagarnas utvärderingar och nu är max deltagare per grupp åtta personer så att alla som deltar ska få mer tid med tränaren. För dig som vill ha ännu mer individuell tid med tränare under passen har vi två grupper om endast sex personer att erbjuda vilket var de grupper som under vinterträningen blev fullbokade snabbast. I dessa grupper blir det lite mer djupgående analyser för varje individ för att kunna optimera utvecklingen. 

Se alla grupper nedan:

 

Ordinarie grupper - 2.700:-

Må 10:00 - 8 platser - Tränare: Kristian Söderström Malmborg 

Må 11:00 - 8 platser - Tränare: Kristian Söderström Malmborg 

Må 12:00 - 8 platser - Tränare: Kristian Söderström Malmborg 

Må 14:00 - 8 platser - Tränare: Kristian Söderström Malmborg 

TI 10:15 - 8 platser - Tränare: Nicholas Blomqvist

Ti 11:15 - 8 platser - Tränare: Nicholas Blomqvist 

PREMIUM-grupper - 3.500:- (OBS! Börjar v 16)

On 11:00 - 6 platser - Tränare: Kristian Söderström Malmborg 

On 12:00 - 6 platser - Tränare: Kristian Söderström Malmborg 

OBS! Vid få deltagarna kan vissa grupper komma att slås ihop. 

Anmälan sker i nedan formulär.

 

Laddar formulär...