Träna

Varmt välkommen att utveckla ditt spel hos oss på Haverdals Golfklubb!

Hos oss på Haverdals Golfklubb erbjuds träning för alla kategorier av golfare. Oberoende om du är nybörjare eller elitspelare finns möjligheten att utvecklas med hjälp av våra tränare Kristian Söderström Malmborg och Nicholas Blomqvist. Vår tränarstab kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt med all den kompetens dem besitter.

Våra PROs

Kristian Söderström Malmborg
PGA Head Pro

Arbetat på Haverdals Golfklubb sedan 2015 och blev Head Pro säsongen 2018. Kristian är utbildad PGA Club Professional och har stor bakgrund inom fysisk träning där han innehar en kandidatexamen inom biomedicin inriktning fysisk träning från Högskolan i Halmstad. Kristian arbetar också som golftränare på Asperos Idrottsgymnasium i Halmstad och arbetar även med Swedish Golf Team där han är fystränare under olika läger samt utbildare inom Golfäventyret.

Nicholas Blomqvist
PGA Assisterande Pro

Nicholas gör sin andra säsong som assisterande golftränare på Haverdals Golfklubb. Han har genomgått PGA:s tränarassistentutbildning och kommer börja PGA:s huvudtränarutbildning till våren 2021. Nicholas har ett stort intresse kring Paragolf, där han bedriver golfträning för barn och ungdomar med någon typ av funktionsnedsättning på Haverdals GK. Nicholas jobbar även som idrottskonsulent på Hallands Golfförbund där han jobbar med junior och elitverksamheten i distriktet.

Sebastian Brzezinski
Juniortränare

Sebastian är en av våra elitspelare på klubben som sedan några år tillbaka hjälpt till inom juniorverksamheten. Han tävlar och satsar på sin golf och spelar för närvarande på Nordic Golf League.

Sebastian tillför mycket i koppling till spel och strategitänkt för våra juniorer och där dem har en bra förebild att se upp till.