Vinterträning 2021/2022

Välkomna till årets vinterträning 2021/2022 - bättre än någonsin!

Förra årets vinterträning blev väldigt lyckad trots att mycket skedde online men när vi integrerade mer av fysträning kopplat till golfspelet ökade flera sin slaglängd markant och andra fick ett bättre välmående tack vare förbättrad rörlighet och stabilitet exempelvis. Till denna vinter tar vi med lärdomar från detta och utvecklar vidare!

I årets vinterträning kommer vi att i alla grupper och kurser arbeta med ett verktyg som heter Kinexit vilket gynnar allt från elitspelare till nybörjare. Grupper kommer finnas både dagtid kvällstid och helger.

Kinexit är ett verktyg där vi arbetar tydligt och enkelt med fysträning kopplat till golf. Via verktyget skapar vi även egna forum för respektive grupp där vi kommer förmedla videomaterial på instruktioner, övningar och tester så att ni närsomhelst kan se och ta del av vad vi gjorde föregående träning på rangen exempelvis. Om man missar något träningspass kan man alltid titta på övningarna via forumet och ändå få med sig det viktigaste från träningen. Alla kursdeltagare kommer även få medlemskap via Kinexit under kursperioden där alla får individuellt anpassade träningsprogram för att utvecklas på bästa sätt som individ trots gruppträningsformatet. Detta låter rätt bra, eller hur!

En extra nyhet är även att det blir belysning på rangen och värmare i svingstudion. Detta kommer tillåta oss att blanda träning utomhus och inomhus på ett utmärkt sätt.

Genom detta kommer vi enkelt kunna blanda träning mellan putt, driver och fysträning. Vi kommer även under kursperioden att involvera teoretiska kunskaper inom vissa områden.

Med årets vinterträning kommer ni exempelvis kunna öka er slaglängd, få nya golfkamrater, bättre välmående, skapa mer glädje i er golf eller varför inte allting!

Läs nedan om våra olika grupper. Anmälan finner ni längst ned på sidan.

Juniorträning

Juniorer födda 2008-2011

Till årets vinterträning erbjuder vi nu också vinterträning för yngre juniorer. Ni tränar en gång i veckan för att hålla igång golfen och få träna allt från golf till fysträning för att fortsätta gemenskapen och er utveckling. Träning med start vecka 46 och avslut vecka 13. Uppehåll över jul och nyår samt vecka 8.

Måndagar

• Individuella träningsprogram
  • Videomaterial från alla träningspass med övningar och tester kopplat till kursen
  • 24 timmars träning med Nicholas

Pris: 1.099:-

Träning och Tävlingsgrupp - födda 2007 eller tidigare

Vi fortsätter med rolig och utvecklande träning för denna grupp även under vintern men nu med 2 träningar varje vecka. Här går vi in i detalj lite mer på vissa delar som exempelvis viktiga egenskaper i svingen och fysikens stora betydelse till golfprestation. Träning med start vecka 46 och avslut vecka 13. Uppehåll över jul och nyår samt vecka 8.

Måndagar & onsdagar

Må - 17:00-18:00
On - 17:00-18:30

• 40 timmars träning med Nicholas/Kristian

Pris: 1.575:-

Seniorträning

Träning med start vecka 46 och avslut vecka 11. Uppehåll över jul och nyår samt vecka 8 och 9. Vissa grupper kan kommas att slås ihop vid få anmälda.

Måndagar

10:00-11:00 (8 platser)

11:00-12:00 (8 platser)

13:00-14:00 (8 platser)

Onsdagar

11:30-12:30 (8 platser)

13:30-14:30 (8 platser)

• 4 månaders medlemsskap Kinexit
  • 13 timmars träning med Kristian

Tränare: Kristian Söderström Malmborg
Pris: 1.999:-

Kvälls- och helgträning (3 olika HCP-grupper)

Onsdagar (tryckfelsnisse skrev tisdagar i folders)

Träning med start vecka 46 och slut vecka 13. Uppehåll över jul och nyår samt vecka 8.

18:30-19:30 - 16-36 hcp (8 platser)

18:30-19:30 - +0-15 hcp (8 platser)

• Individuella träningsprogram
  • 16 timmars träning med Kristian (grupp 0-15 hcp) eller Nicholas (grupp 15-36 hcp).

Vissa träningspass kan grupperna komma att slås ihop beroende på veckans tema.

OBS! Hcp-gränserna är inte skrivna i sten. Kontakta tränarna via pro@haverdalsgk.se ifall du är osäker vilken grupp som skulle passa bäst.

Pris: 2.799:-

Lördagar

I denna grupp genomför vi träning för deltagare med 26 i hcp eller högre. Träning jämna veckor med start vecka 46 och avslut vecka 12. Uppehåll över jul och nyår.

10:00-12:00 26+ hcp (8 platser)

13:00-15:00 26+ hcp (8 platser)

• Individuella träningsprogram
  • 18 timmars träning med Nicholas.

Pris - 2.999:-

OBS! Hcp-gränsen är inte skriven i sten. Vid få anmälningar kan de två grupperna kommas att slås ihop.

Anmälan genomförs i nedan formulär.

Fill out my online form.