Antikrundan

Antikrundan i Haverdal

Vi startar torsdagen den 10 augusti!

Antikrundan spelas av medlemmar, som under året fyller 60 år eller är äldre, och spelas varje vecka i regel på torsdagar.

En omgång varje säsong spelas på annan bana än Haverdal.

Tävlingsanmälan ska göras senast kl. 12.00 dagen innan. Anmälan sker via Golf.se alternativt per telefon 035-14 49 90. Undantagsvis kan anmälan göras på tävlingsdagen!

Vid anmälan anger Ni vilken tee ni vill spela ifrån, det är alltså valfritt! Man kan växla tee från omgång till omgång men inte under samma rond.

Nytt för i år!

Alla som spelar 6 tävlingar eller flera måste betala terminens hela tävlingsavgift 6 x 40: - = 240: -, som faktureras till dig.

Betalas senast den 12 oktober för att prisutdelning ska kunna förberedas.

Alla som har betalat erhåller priser.

OBS! De som spelar färre än 6 gånger betalar inget.

Tävlingen "Antikrundan 1” spelas 18-hål och ”Antikrundan 2” spelas 9-hål, som slaggolf, där de 6 bästa rondernas nettoresultat räknas. För att ronden ska ingå i tävlingen krävs att ordinarie greener är öppna. Träningstävlingar sker då endast vintergreener är öppna

Hela årsprogrammet finns på klubbens hemsida under fliken Kalender.

Första start för 18-hål kl 8.00.
Första start för 9-hål kl 8.30 från hål 10.

Välkomna!
/Nils-Gustav Wihed, tel 035-10 61 88

Höstavslutning antikrundan

Torsdagen den 19 oktober är det avslutning för höstens Antikrunda. Bifogat ser ni inbjudan till avslutningen.